Royal Canin Outdoor 7+ | Szabadba gyakran kijáró, aktív idősödő macska száraztáp

A Royal Canin Outdoor 7+ egy teljes értékű, idősödő, gyakran a szabadba kijáró macskák részére készült táp. Az eledel célzott tápanyagokat – C-vitamin, EPA és DHA – tartalmaz. Különösen a speciálisan beállított foszforszintnek köszönhetően támogatja macskád egészséges veseműködését. Különleges vitalitás komplexet tartalmaz, amely segít macskádnak megbirkózni az öregedés első jeleivel.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Outdoor 7+ főbb jellemzői:

 • Vitalitás komplex: Az OUTDOOR 7+ nagy mennyiségben tartalmaz célzott tápanyagokat – többek között zöldtea-polifenolokat, C-vitamint, EPA-t és DHA-t –, hogy segítsen a macskáknak megbirkózni az öregedés első jeleivel.
 • Az aktivitás támogatása: A táp magas kalóriatartalma kielégíti az aktív macskák energiaszükségletét.
 • A vese egészsége: Gondosan beállított foszforszintjének köszönhetően a táp támogatja az egészséges veseműködést.
 • A húgyutak egészsége: A táp úgy van összeállítva, hogy segítsen fenntartani a felnőtt macska húgyrendszerének egészségét.

Amennyiben aktív életmódot folytató felnőtt macskád sok időt tölt a szabadban, fontos, hogy tápláléka tartalmazza az optimális egészségi állapot megőrzéséhez szükséges tápanyagokat.

A tápot kifejezetten a tiedhez hasonló idősebb, szabadban tartott macskák tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztették ki.

Az aktív életmódot folytató, szabadban tartott macskák estében 7 éves kortól ajánlott táp különleges vitalitás komplexet tartalmaz, amely segít macskádnak megbirkózni az öregedés első jeleivel.

Az eledel célzott tápanyagokat – C-vitamin, EPA és DHA – tartalmaz. Az omega-3 zsírsavak – mint az EPA és a DHA – hozzájárulnak az ízületek egészségéhez. A szabadban tartott, felnőtt macska számára az olyan megterhelő mozgásformák, mint például a szaladgálás, az ugrás és a mászás, megszokott dolgok – az eledel hozzájárul a macska ízületeinek egészségéhez.

Az esetek nagy részében a városban vagy vidéken szabadban tartott macskák természetüknél fogva kíváncsiak és szívesen indulnak felfedezőutakra. Magas kalóriatartalma kielégíti az előszeretettel a szabadban időző aktív macskák nagy energiaigényét.

Ráadásul specifikus tápanyag-összetétele elősegíti a felnőtt macska húgyutainak egészségét.

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termék esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatnak le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek macskád speciális táplálkozási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Outdoor 7+ táp teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást biztosít macskád számára.

Összetétel: kukoricaliszt, dehidratált baromfifehérjék, kukorica, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, árpa, kukoricaglutén, búzaglutén*, répapép, szójaolaj, élesztőtermékek, ásványi anyagok, halolaj, élesztők (mannán-oligoszacharidok forrásai), borágóolaj, erjesztéssel előállított glükózamin, bársonyvirág por, hidrolizált porc (kondroitin forrás).

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 35500 NE, D3-vitamin: 950 NE, C-vitamin: 243 mg, Vas (3b103): 37 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,7 mg, Réz (3b405, 3b406): 11 mg, Mangán (3b502, 3b504): 48 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 145 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,06 mg - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

 • Nyersfehérje: 28,0 %
 • Nyersrost: 1,5 %
 • Zsírtartalom: 20,0 %
 • Nyershamu: 6,0 %
 • Foszfor: 0,8 %
 • EPA/DHA: 0,4 %
 • Metabolizálható energia: 4235 kcal/kg.

Etetési útmutató: lásd a táblázatot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13