Hill's Science Plan Adult Sterlised Cat Salmon szószos macskaeledel

6 390Ft

Hill's Science Plan Adult Sterlised Cat Salmon zsírszegény nedveseledel felnőtt, ivartalanított macskáknak. Ízletes falatkák szószban, jó minőségű lazacból.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Hill's Science Plan Adult Sterilised Cat Salmon kiegyensúlyozott, zsírszegény nedves eledelt kifejezetten az ivartalanított macskák táplálkozási igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Ivartalanítás után a macskák hajlamosak az elhízásra. Az ivartalanítás következményeként lassul az anyagcsere és növekszik az étvágy, miközben a tényleges energiaszükséglet csökken.

A Hill's L-canitinnel kiegészített súlykontroll-formulája segíti a macskát abban, hogy megtartsa ideális testtömegét. Az eledel ellenőrzött ásványi anyag tartalma támogatja a húgyutak normál működését. Ezenkívül fontos aminosavakat is tartalmaz, mint például L-lizint, mely különböző testi funkciókhoz szükséges. A csirke és a lazac finom íze teszi a Hill's Science Plan Adult Sterilised Cat eledelt zamatos csemegévé.

Hill's Science Plan Adult Sterilised Cat Salmon főbb jellemzői:

  • Teljes értékű eledel fiatal felnőtt macskák számára
  • Kifejezetten az ivartalanított macskák táplálkozási és energiaigényeire szabva
  • Súlykontroll-formula: alacsony zsírtartalom az ideális testtömeg támogatásáért
  • Magasabb L-lizin-tartalom: fontos aminosav számos testi funkcióhoz
  • Kiegyensúlyozott ásványi anyag tartalom: támogatja a húgyutak egészségét
  • Jó minőségű lazac fehérjéből, ami támogatja az izomtömeg fejlődését
  • L-karnitin forrása
  • Praktikus 85 g-os frissen tartó tasakban

Összetevők: Hús és állati melléktermékek, hal és halkészítmények, növényi melléktermékek, tojás és tojástermékek, zöldségek, növényi fehérjekivonat, cukorfélék, gabona, olajok és zsírok, ásványi anyagok.

Adalékok - Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin (26.074 NE/kg), D3-vitamin  (277 NE/kg), E-vitamin (123 mg/kg), C-vitamin (19 mg/kg), béta-karotin (0,22 mg/kg), vas (10,3 mg/kg), jód (0,3 mg/kg), réz (1,7 mg/kg), mangán  (2,3 mg/kg), cink (26,5 mg/kg). Természetes karamellel színezve.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13