1 vélemény alapján

FitActive Dog Adult Pork & Fish with Pear

A FitActive Dog Adult Pork & Fish with Pear egy sertéshúsos, halas, valamint körtés konzerv kutyáknak. Az ízek varázsa kedvenceink örömére.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Panzi FitActive és Panzi GetWild konzerves eledelek kutyáknak

FitActive konzerves eledelek kutyáknak

A magyar Panzi által gyártott termékek sorában megtalálhatod a kiváló minőségű FitActive konzerveket is, amelyek minimum 32%-os hústartalma garantálja kutyád laktató és ízletes lakomáját. A FitActive konzerves eledelek jól emészhetőek és magas energiatartalmúak. A változatos természetes összetevőknek köszönhetően, a FitActive konzervek tartalmaznak minden olyan fontos alapanyagot, amelyek kutyád egészséges táplálásához szükségesek. A különböző állati fehérjeforrások - pl. csirke, liba, nyúl, bárány, hal, sertés, máj - mellett gyümölcsöket és zöldségeket is tartalmaznak ezek a magyar receptek alapján Magyarországon készített nedveseledelek, így vitamin és ásványi anyag tartalmúk is megfelelő házi kedvenceink számára.

FitActive – BURSTIN’ OUT – Kirobbanó formába hoz!

Részletes termékinformációk

A változatos fehérjeforrás minden szempontból fontos és hasznos kutyáink számára. A FitActive Dog Adult Pork & Fish with Pear terméket úgy alakították ki, hogy a húsok ideális kombinációja mellett, hangsúlyt fektettünk a régi – erős immunrendszerű, ritkán betegeskedő, hosszú aktív életet élő kutyák – vidéki pásztor, és terelő kutyák étrendjének modernizálására.

  • A SERTÉS kiváló fehérjeforrás és a mai kor kutyái számára igazi unikum.
  • A HAL a benne található omega3, omega6 hosszúláncú zsírsavaknak köszönhetően extra támogatást nyújt az immunrendszernek és segít kutyáink szőrzetének, hogy mindig kiváló állapotú és fényű legyen.

A termék minimum 32%-os hústartalma garantálja kedvence laktató ízletes vacsoráját.

A megfelelő vitaminszintekkel ellátott eledel. A kiváló minőségű természetes alapanyagoknak  köszönhetően, a termék tartalmaz minden olyan összetevőt, mely kedvenceink egészséges mindennapjaihoz szükségesek.

A gyümölcs, mint természetes forrású vitaminforrás igen hasznos kutyáink mindennapi táplálása során.

FitActive – BURSTIN’ OUT – Kirobbanó formába hoz!

Összetétel: Hús és állati alapanyagok (vegyehús 24%, sertés 4%, hal 4 %), teljes kiőrlésű gabona, körte 4%, ásványi anyagok.

Analitikai összetevők: nyersfehérje 7,5 %, nyers olajok és zsírok 4,5 %, nyershamu 2,5 %, nyersrost 0,3% nedvességtartalom 80%

Vitaminok és nyomelemek: A-vitamin (retinyl-acetát) 1900 NE/kg, D3-vitamin (cholecalciferol) 190 NE/kg, E-vitamin (RRR-alfa-tocopheryl-acetát) 10mg/kg, réz (réz (II) szulfát pentahidrát) 1,4 mg/kg, cink(cinkszulfát monohidrát) 10mg/kg, mangán (mangán(II) oxid) 2 mg/kg.

A konzerv 1240 grammos kiszerelésben kapható.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13