Vitakraft Menu Vital nimfapapagáj eledel

1 790Ft
Betöltés alatt...
Illatos magvakkal kiegészített főeleség nimfák, rosellák, jákók és arák részére. A Vitakraft Menü nagypapagájoknak speciális igényeinek megfelelő kiegyensúlyozott fő eledel, mely nem csak ízletes, de mindent tartalmaz, amire a madaraknak szüksége van az egészséges ételhez. A létfontosságú vitaminok ideális mennyisége megakadályozza a hiánybetegségek kialakulását.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Vitakraft Menü nagypapagájoknak Jód Vital Komplexet tartalmaz, amely megakadályozza a hiánybetegségek kialakulását, extra lendületet ad a vitalitásnak. A kiváló minőségű magok, a napérlelte gabona, és az ítzletes dió keveréke ideális a nagypapagájok táplálkozási igényeinek. Létfontosságú vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek segítik az állatok optimális ellátását. Értékes mézzel válik teljesség ez a változatos főeledel.

Fő jellemzői:

  • immun aktív: béta-glükán tartalma erősíti a madarak védekező rendszerét
  • az optimális kálcium-foszfor arány elősegíti az egészséges csontozat kialakulását
  • minfenféle nagypapagának ajánlott
  • több évtizedes tapasztalat alapján fejlesztve
  • értékes mézet tartalmaz
  • visszazárható aromatartó Aroma-Fresh-Bag csomagolás

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13