Simply Fido méreganyagmentes és környezetbarát, bio pamut állatfigura, nyuszi

Simply Fido méreganyagmentes és környezetbarát, bio pamut állatfigura, nyuszi

3 990 3 591 Ft
A Simply Fido játékok bio minősített pamutból, illetve non-toxic certifikált méreganyagmentes festékkel készülnek, hogy a játék ne csak öröm, hanem biztonságos és környezetbarát is legyen. 

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Véleményünk és szemléletünk szerint egy jó kutyajáték nem csak örömöt okoz, hanem tartós, sem kedvencünkre, sem a környezetünkre nem tartogat veszélyeket! A Simply Fido játékok bio minősített pamutból, non-toxic minősített, méreganyagmentes festékkel és újrahasznosított töltőanyagból készülnek, így megfelelnek szigorú elvárásainknak és tiszta szívvel ajánljuk Nektek!

Miben különböznek más játékoktól?

✔ méreganyagmentesek, nem veszélyes sem kedvencünkre, sem környezetünkre
✔ bio minősített vászonból készülnek
✔ környezetbarát, ún. rost-reaktív festékből nyerik a színűket*
✔ ellenállnak a mindennapi játéknak, prémium minőségűek
✔ csipogó található bennük, a játékélmény fokozására
✔ Non-Toxic certifikációval rendelkező termékcsalád

Tudtad?

A világ peszticidjeinek egyharmadát kizárólag a gyapotnövényeken használják. Ezek a vegyi anyagok felszívódnak a gyapotnövénybe, a levegőbe, a talajba, a vízbe és végül a testünkbe. Ezek a káros toxinok beszivárognak mindennapjainkba - a gyapotmagot a szarvasmarhák takarmányozására használják, mi pedig hús és tej formájában elfogyasztjuk. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint évente 20 000 haláleset történik a fejlődő országokban a növényvédő szerek mérgezéséből adódóan.
Ezért is örülünk, hogy termékeink bio minősített pamutból készülnek!

*Környezetbarát, rost-reaktív festék
A festék nagy mértékben kötődik az anyag rostjaihoz, így kiváló a játék színtartóssága, mosáskor nem oldódik ki a festék, így igen kevés szennyvíz keletkezik, továbbá szintén nem tartalmaz nehézfémeket és más mérgező anyagokat sem.

​Dr. Bedi Dóri, állatorvos tanácsai:
"Mivel kisállatod játékait a szájába veszi, fontos, hogy méreganyagmentesek legyenek! A legtöbb gazdi gondol arra, hogy a kutyusának rágókát szerezzen, azonban jusson eszetekbe az is, hogy szellemileg is szükséges őket lefárasztani! Nálunk kizárólag méreganyagoktól mentes, környezetbarát játékokat találsz kedvenceidnek!"

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13