Sera O-nip tablettás díszhaltáp

1 290Ft
A Sera O-nip tablettás díszhaltáp nagyértékű lemezestáplálékból és mélyfagyasztott táplálékállatokból (szúnyogok, lárvák). Értékes összetevői nem csak ízletes táplálékká teszi, de könnyen emészthető is, így támogatja a halak egészséges fejlődését, a vitalitását és az impozáns színeket is. A Sera O-nip népszerű tablettatáplálék valamennyi édesvízi és tengervízi hal, illetve számos alacsonyrendű állat számára.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Sera O-Nip gondosan előállított tablettákból álló finomság, melyet enyhe ujjnyomással belülről az akváriumüvegre lehet ragasztani. Ez lehetővé teszi, hogy a félénk halak megfigyelését is, amíg táplálkoznak. A kiegyensúlyozott összetételének köszönhetően teles értékű táplálék. Értékes összetevői, illetve könnyen emészhteő fehérjéi hozzjárulnak az egészséges fejlődéshez, növelik a vitalitást, és biztosítják a csodálatos kiszíneződést.

Összetevők: halhús, búzaliszt, sörélesztő, kalcium- kazeinát, tejpor, krill, vérférgek, gammarus, tubifex, cukor, egész tojáspor, spirulina, tengeri algák, mannán-oligoszacharidok, tőkehalmáj olaj, fűszernövények, lucerna, csalán, petrezselyem, zöldcsíkos kagyló, paprika, haematococcus alga, spenót, sárgarépa, fokhagyma

Analitikai összetevők: nyersfehérje 47,3%, nyerszsír 9,0%, nyers rost 4,4%, nedvesség 5,6%, nyers hamu 11,7%

Vitaminok és provitaminok: A-vitamin 28 400 NE/kg, D3-vitamin 1,380 IU/kg, E-vitamin (D, L-a-tokoferil-acetát) 92 mg/kg, B1-vitamin 27 mg/kg, B2-vitamin 69 mg/kg, stabilizált C-vitamin (L-aszkorbil-monofoszfát) 422 mg/kg

Tartalmaz EC megengedett színezéket.

Használati útmutató:
Ragassza a sera O-nip-et enyhe ujjnyomással belülről az akváriumüvegre.

Etetési útmutató:
Adagoljon takarékosan naponta egyszer vagy kétszer!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13