Rogz Fred jutalomfalattal tölthető felemás labda

A Rogz Fred jutalomfalattal tölthető felemás labda kiváló minőségű alapanyagokból készül ezzel garantálva a hosszú élettartamot. Puha így nem okoz sérülést a kutya fogazatában. A felhasznált anyagoknak köszönhetően nem süllyed el a vízben. A labda belső üregébe jutalomfalat rejthető, aminek melyik kutya ne örülne :)

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Ez a kutyajáték számos színben kapható.


Megrendelés / Színpreferencia teljesítése

A színpreferenciát igyekszünk teljesíteni, de garantálni nem tudjuk. Tehát mindent megteszünk, hogy a megrendelt Rogz Fred labdát a kiválasztott színben küldjük, de amennyiben az abban a színben éppen nem elérhető / nincs készleten, akkor kénytelenek vagyunk más színben küldeni. Amennyiben eltérő színben semmiképpen se kéred, akkor azt kérjük írd be a megjegyzés rovatba rendelésed leadásakor. Ebben az esetben a terméket kihagyjuk a csomagból, ha az a kért színben nem küldhető.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.