Rogz Scrubz ropogós hangú rágókötél kutyáknak

Kiváló minőségű anyagból készült kolbász formájú rágókötél kutyák részére. Akár eldobhatjuk vagy húzgálósat játszhatunk vele. Ropogós hangjával garantáltan leköti kutyánk figyelmét.

Igyekszünk a terméket a megrendelt színben küldeni, de eseti jelleggel előfordulhat, hogy valamelyik színből pont kifogyunk. Ilyen esetekben a terméket kénytelenek vagyunk más színben küldeni. A színpreferencia teljesítéséről szóló irányelveinket illetően lásd a "További termékinformációk" blokkot.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Rogz Scrubz rágókötél két méretben és számos színváltozatban kapható:

  • S (315 mm)
  • M (440 mm)

Megrendelés / Színpreferencia teljesítése

A színpreferenciát igyekszünk teljesíteni, de garantálni nem tudjuk. Tehát mindent megteszünk, hogy a megrendelt Rogz Scrubz rágókötelet a kiválasztott színben küldjük, de amennyiben az abban a színben éppen nem elérhető / nincs készleten, akkor kénytelenek vagyunk más színben küldeni. Amennyiben eltérő színben semmiképpen se kéred, akkor azt kérjük írd be a megjegyzés rovatba rendelésed leadásakor. Ebben az esetben a terméket kihagyjuk a csomagból, ha az a kért színben nem küldhető.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13