Pedigree Adult Mini baromfihusos és zöldséges száraztáp

4 990Ft
Betöltés alatt...
A Pedigree Adult szárazeledel baromfihússal és zöldséggel egy teljes értékű állateledel felnőtt kutyák számára.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Pedigree Adult Mini baromfihusos és zöldséges száraztáp

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Minden kutya megérdemli az elsőrangú táplálékot, mely segíti abban, hogy egészséges és boldog legyen egy életen át. A kutyaszakértők állítják, hogy egy egészséges kutyának 4 alapvető szükséglete van: a jó emésztés, az egészséges bőr és szőrzet, az erős immunrendszer és a szájápolás. Ezért az új Pedigree Vital protection szárazeledelt úgy fejlesztették ki, hogy az a kutyák egészségének mind a 4 kulcsfontosságú elemére hasson.

Szájápolás

Az új Pedigree szárazeledel speciális, ropogós szemcséket tartalmaz, melyek segítik megőrizni a fogak tisztaságát és az íny egészségét.

Emésztés

Az új Pedigree szárazeledel továbbfejlesztett oldódó és nem oldódó rostokat tartalmaz, melyek segítenek fenntartani az egészséges emésztést és a megfelelő tápanyag felszívódást.

Bőr & Szőrzet

Az új Pedigree szárazeledel napraforgóolajat és cinket tartalmaz, melyek láthatóan táplálják kutyája bőrét és szőrzetét.

Immunitás

Az új Pedigree szárazeledel receptúra E-vitamint (mely egy antioxidáns), és ásványi anyagokat tartalmaz, melyek az egészséges immunrendszert támogatják.

Összetevők:

Válogatott gabonafélék, Hús és állati származékok (ebből 4% baromfihús a bézs színű szemcsékben), Olajok és zsírok (ebből 0,5% napraforgóolaj), Ásványi anyagok, Növényi eredetű származékok, Zöldségek (ebből 4% sárgarépa a narancssárga szemcsékben, 4% zöldborsó a zöld színű szemcsékben)

Adalékanyagok/kg: 

  • Antioxidánsok
  • Színezőanyagok 

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

  • A-vitamin 8500 IU
  • D3-vitamin 940 IU
  • E-vitamin 270 mg
  • Réz-szulfát-pentahidrát 11 mg
  • Mangán-szulfát-monohidrát 100 mg
  • Kálium-jodid 1 mg
  • Cink-szulfát-monohidrát 450 mg

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13