Pedigree Dentastix Daily Fresh eukaliptusszal és zöldtea-kivonattal

Pedigree Dentastix Daily Fresh fogápoló jutalomfalat eukaliptusszal és zöldtea-kivonattal a friss leheletért. Speciális textúrája és hatóanyagai tisztítják a fogakat, csökkentik a fogkő- és lepedékképződést és a rossz leheletet.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A napi fogápolás a kutyák esetében is különösen fontos. A Pedigree Dentastix Daily Fresh gondoskodik róla, hogy kutyája fogai és ínye erős és egészséges maradjon. Az eukaliptusz és a zöldtea-kivonat kombinációja csökkenti a kellemetlen szájszagért felelős VSC baktériumok számát, valamint friss leheletről gondoskodik. Speciális textúrájának és aktív tisztító hatóanyagainak köszönhetően a Pedigree Dentastix Daily Fresh mindennapi használat esetén tudományosan bizonyított módon akár 80%-kal is csökkentheti a fogkő- és lepedékképződést. A Pedigree Dentastix teljesen megemészthető, nem hagy vissza maradékokat. A Dentastix Fresh snack nagyon tetszik a kutyáknak, s azok mindent megtennének érte!

A Pedigree Dentastix Daily Fresh "mindennapi frissesség" jellemzői:

  • Egyedülálló X forma
  • Tisztító aktív hatóanyagok és speciális textúra kombinációja
  • Eukaliptusz és zöldtea-kivonat a friss leheletért
  • Napi fogyasztásával akár 80%-kal is csökkentheti a fogkő- és lepedékképződés mértékét (tudományosan bizonyított)
  • Harapás és rágás közben ápolja a fogakat
  • Minden kutyának a megfelelő méretben

A Pedigree Dentastix Fresh az egyszerű megoldás, hogy kutyája fogai egészségesek és erősek maradjanak, s közben lehelete is friss legyen. A Pedigree Dentastix Fresh snack egész egyszerűen harapás és rágás közben tisztítja a fogakat.

Válasszon a különböző csomagméretek közül:

  • 7 darab (összesen 110 g) fiatal és kis testű kutyáknak
  • 7 darab (összesen 180 g) közepes termetű kutyáknak
  • 7 darab (összesen 270 g) nagy méretű kutyáknak

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13