1 vélemény alapján

Georplast Vaschetta Max alomtál

Georplast alomtál. Masszív műanyag alomtál macskák, vagy más kisállatok számára. Egyszerű, letisztult forma, élénk színváltozatok. Falmagassága minimális szintre csökkenti az alom kiszórásának lehetőségét. A tálak vegyes színekben elérhetőek, viszont változó, hogy mikor éppen milyen színűekből van készleten, így színpreferenciára vonatkozó kéréseket korlátozottan tudunk teljesíteni. Színpreferencia megjelölése esetén kérjük írd be, ha más színben nem kéred a terméket.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Termékjellemzők:

  • Méretek: 43 x 33 x 9 cm
  • Színek: rózsaszín, szürke, kék, szürke, fekete

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#14257F)  -  2022. 01. 18. 15:41

    Mentett cicám nagyon félt a meglévő peremes alomtálcától ezért rendeltem meg ezt a típusú alomtálcát, tegnap érkezett a termék, és megoldódott a szobatisztaság probléma. Könnyű, de mégis erős darab, a 6kg cica kényelmesen elfér benne, és ugyanúgy tudja tartani a lábát a szélén mint a peremes változaton. Nem szóródik ki belőle az alom sem ha kaparják, a termék mindenben megegyezik a leírtakkal. Gazdaságosabb is: kevesebb alom kell bele mint a peremes alomtálcába. Praktikus, a cica számára kényelmes termék. Öt csillag!

Utoljára módosítva: 2024.02.13