2 kérdőíves értékelés alapján

Aqua Coolkeeper hűtőkabát kutyáknak

7 190 5 752 Ft
Betöltés alatt...
Az Aqua Coolkeeper hűtőkabát egészséges és biztonságos módon hűsíti az állatot és támogatja a testhőmérséklet szabályozását a meleg napokon.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Segítség a megfelelő kutyaruha kiválasztásához

Még csak csöpörög az eső, de máris szinte kínszenvedés kicsalni a napi sétára víz- és esőfóbiás kutyádat? Ne aggódj, nem vagy egyedül, hiszen rengeteg kutya választaná inkább az otthon melegét, mintsem egy sétát az esőben, vagy a hóviharban. Az Okosgazdi viszont ebben az esetben is megkönnyíti a dolgodat, hiszen a nálunk kapható szélvédő kutyadzsekik, kutyapulóverek, vízhatlan kabátok, téli kutyakabátok szélsőséges időjárás esetén is - legyen az heves eső, hó, vagy szél - melegen, illetve szárazon tartják majd kutyádat, ezáltal kellemesebbé téve számára a séta élményét.

A webshopunkon található kutyaruházatok segítségével nem csak stílusossá teheted kedvenced megjelenését, hanem használatukkal biztosíthatod kutyád sötétben való láthatóságát is, ugyanis ezen ruházatok szinte mindegyike fényvisszaverő csíkokkal van ellátva.

Egyes kutyafajták jóval kevésbé ellenállóak a széllel, esővel, hideggel szemben, mint más társaik, ilyenkor lehetnek segítségünkre a kutyaruhák. Ezekből azonban számos típus és fazon létezik, valamint a megfelelő méret kiválasztása is fejtörést okozhat. Előbbiekből adódóan sokszor nem egyszerű a megfelelő kutyaruhát megtalálnunk kedvencünknek. Ebben igyekszünk segítséget nyújtani ezzel a kis leírással.

A kutyaruha mérete

Fontos, hogy a kutyaruha megfelelően passzoljon kutyánkhoz. Ehhez általában a következő két-három mértéket kell levenned kutyádról:

Kutyaruha méretezése

  • Nyakkörméret: Értelemszerűen kutyád nyakának körméretet kell megmérned, nagyjából a fenti képen megjelölt helyen.
  • Háthossz: Kutyád háthosszának meghatározásához mérd meg a nyakától a farka tövéig, általában minden kutyaruha gyártó ezt a méretet veszi alapul.
  • Haskörméret / Mellkas kerület: Ehhez egyszerűen mérd meg a kutyád mellső lábai mögött a has kerületét.

Nem árt tudnod, hogy léteznek fajtaspecifikus kutyaruhák mint a tacskó ruha, bulldog / mopsz ruha, ami az adott fajta jellegzetességeihez igazodik, mint a hosszukás vagy zömök testalkat.

Mikor felpróbálod kutyádra a megvásárolt ruhaneműt, akkor győződj meg róla, hogy a kutyaruha nem túl szoros, nem lóg-e le a földre, továbbá elég helyet hagy-e a kutyádnak mozogni.

A Trixie kutyaruhák általában többféle méretezésekkel is el vannak látva, fenti két értéket megtalálod minden egyes méret mellett.

A kutyaruha anyaga

A kutyaruha anyaga meghatározza mennyi hőt szigetel, így mennyire is tartja melegen kutyádat. A gyapjú vagy gyapjú utánzat jó hőszigetelőnek számít, de ha nem szellőzik megfelelően, akkor bőrirritáló lehet. A kötött kutyapulóver (a Trixie kínálatában jellemzően poliészter anyagúak ezek) jól szellőzik, viszont a használat során kicsit nyúlhat. A legjobb a mosható gyapjú, pamut és akril keveréke. Léteznek speciális bélésű kutyaruhák, mint a Trixie Explore kutyaruha hővisszaverős fóliabéléssel. Egy kutyaruha tartóssága az anyagának minőségétől és varrásától függ. Érdemes a bélelt kutyaruhák bélésének vastagságát ellenőrizni, hogy elég anyag van-e benne.

Kutyapulóver

A rövid szőrzettel rendelkező kutyák (Pincher, rövidszőrű tacskó, csivava) nem szeretik a hideg időjárást. A kölyökkutyákon már ősszel megfigyelhető, hogy érzékenyebbek a hideggel szemben. Még a hosszúszőrű kutyák, mint a Shih Tzu vagy a pomerániai törpespicc, is igényelhetnek kutyaruhát, mivel az aljszőrzetük ritkább. Egy kutyapulcsi tökéletes megoldás ilyenkor, mivel melegen tartja a kutya hasát és mellkasát, ugyanakkor szabad mozgást biztosít számára. A Trixie kiváló minőségű, és praktikus kutyapulóvereket gyárt, mint a beépített esőkabátos és kapucnis, Trixie Burnaby kutyapulóver.

Kutyakabát

Kutyakabátok között megkülönböztetünk a nyári forróságban használható hűtőkabátokat, az esőben hordandó esőkabátokat, emellett széldzsekiket, illetve a téli meleg bélésű kutyakabátokat. A minőségi kutyakabát akár évekig is hordható. Általában könnyen feladható, mivel nem mindegyiknél szükséges belebújtatni a kutyát. A kutyakabát patenttal, tépőzárral vagy cipzárral alul zárható. Léteznek olyan kutyaruhák, ahol a hátsó lábak számára is készítettek nadrágot, ami extra meleget ad a kutyának, így az nem fázik benne, amikor leül a hideg földre. A Trixie kutyakabátok általában kapucnival, gallérral, pórázkivezető nyílással vannak ellátva, de számos további extrát is nyújtanak egyes kabátok - lásd az egyes kutyakabátok leírását.

Részletes termékinformációk

Az Aqua Coolkeeper hűtőkabát hűsíti a kutyád

  • kánikulában,
  • utazás közben,
  • sport és játék alatt,
  • séták alatt.

Emellett a hűtőkabát enyhíti

  • a hőség okozta stresszt,
  • és csökkenti a megemelkedett testhőmérsékletet.

Hogy működik az Aqua Coolkeeper hűtőkabát?

Mikor az Aqua Coolkeeper vízbe kerül, a speciálisan tervezett HydroQuartz aktiválódik a termék belsejében és megkezdi a hűtést.

A HydroQuartz elnyeli a kutya testhőjét majd a párolgáshoz hasonló módon semlegesíti, így könnyen és folyamatosan képes hűteni az állat testét.

Az Aqua Coolkeeper akár 5 napig is hűvös marad.

Mosható és újra felhasználható

Az Aqua Coolkeeper újra és újra felhasználható. Kézzel, enyhe szappannal kimosva hideg vagy langyos vízben könnyedén újjá varázsolható.

Használatához nincs szükség hűtőre vagy fagyasztóra

Az Aqua Coolkeepert vízbe téve azonnal megkezdi működését és percek alatt lehűti a kutyát.

Miért szeretik a kutyák az Aqua Coolkeepert?

A kutyák rendkívül kevés verejtékmiriggyel rendelkeznek. Csak a zihálással, vagy a mancsukon történő izzadással próbálhatják szabályozni testhőmérsékletüket, ez azonban sok esetben nem elég számukra. A túlhevülés szívrohamot és tartós szervkárosodást, kómát és egyes esetekben akár halált is okozhat.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Vásárlóink válaszolták a termék értékelő kérdőívre (2)


Ajánlás, reklám, saját kutatás, esetleg más alapján választottad a Aqua Coolkeeper hűtőkabát kutyáknak terméket?

Saját kutatás

Kinek vetted?

Kutya

Mennyire vált be a Aqua Coolkeeper hűtőkabát kutyáknak?

Nagyon!

Mennyire tetszik a termék megjelenése, dizájnja?

Összességében meg vagy-e elégedve a termékkel? Hozta-e az általad elvártakat?

Igen

Milyennek találod a terméket ár/érték tekintetében? Ha ismersz, kipróbáltál már más hasonló termékeket, akkor ahhoz képest milyennek mondanád a minőségét?

Ajánlottad, ajánlanád-e kutyás barátaidnak, ismerőseidnek a Aqua Coolkeeper hűtőkabát kutyáknak terméket?

Igen

Van-e bármi, amit még el szeretnél mondani ezzel a termékkel kapcsolatban?

Háta a popsi résznél elcsúszik séta közben, de gumit varrtam a comb-popsi részhez. Ez jól tartja!

Vendég (#15373)


Ajánlás, reklám, saját kutatás, esetleg más alapján választottad a Aqua Coolkeeper hűtőkabát kutyáknak terméket?

Saját kutatás

Kinek vetted?

13 éves kutya

Mennyire vált be a Aqua Coolkeeper hűtőkabát kutyáknak?

Nagyon jó

Mennyire tetszik a termék megjelenése, dizájnja?

Ötletes, csak a popsinál elfordul séta közben, de gumival orvosolható

Összességében meg vagy-e elégedve a termékkel? Hozta-e az általad elvártakat?

Igen

Milyennek találod a terméket ár/érték tekintetében? Ha ismersz, kipróbáltál már más hasonló termékeket, akkor ahhoz képest milyennek mondanád a minőségét?

Nagyon jó

Ajánlottad, ajánlanád-e kutyás barátaidnak, ismerőseidnek a Aqua Coolkeeper hűtőkabát kutyáknak terméket?

Igen

Vendég (#1536D)

Utoljára módosítva: 2024.02.13