Sera Pond Cyprinopur

Sera Pond Cyprinopur

6 590Ft
A Sera Pond Cyprinopur hatékony, széles spektrumú gyógyhatású készítmény a leggyakoribb kerti tavi halbetegségek ellen (pl. hasvízkór, pontytetűk). 250 ml termék 5000 liter vízhez elegendő.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A halak a telelés után, tavasszal különösen fogékonyak a betegségekre. A Sera Pond Cyprinopur kúra segítségével az állatok könnyedén legyőzhetik a tavaszi vírusokat. Használata egyszerű és biztonságos. Eredményes kezelést tesz lehetővé akkor is, ha nem áll rendelkezésre pontos diagnózis. (A kerti halak estében gyakran nehéz a pontos diagnózis meghatározása.) A készítmény a hatását azonnal kifejti, megakadályozza a vírusok és baktériumok elterjedését, megszünteti a paraziták tevékenységét, és fertőtleníti az esetleges nyílt sebeket is.

Figyelem:
Gyermekeketől és háziállítoktól gondosan elzárva kell tartani! Fénytől védett helyen, szobahőmérsékleten átrolja! Kerülni kell a bőrrel való érintkezést, és a szembe jutást!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13