Royal Canin Sensory Feel Jelly - Zselés felnőtt macska nedves táp fokozott érzék hatással

6 590 5 272 Ft
Betöltés alatt...
A Royal Canin Sensory Feel Jelly különleges textúrájával stimulálja macskád érzékszerveit, és formuláját úgy állították össze, hogy a változatos érzékelési élmény mellett az optimális egészségi állapot és közérzet fenntartásához is hozzájáruljon. Nagyon vonzó táp különleges textúrával, amely macskád kifinomult érzékelésére hat a táplálék által a szájüregben keltett érzet révén. A táp összetétele igazodik ahhoz az optimális makrotápanyag-összetételhez, melyet ösztönösen előnyben részesítenek a felnőtt macskák.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Sensory Feel Jelly főbb jellemzői:

  • Az érzékelés serkentése: Serkenti a macskák kifinomult érzékét a különleges állagú tápok iránt.
  • Ösztönösen kedvelt: A táp úgy van összeállítva, hogy megfeleljen a felnőtt macskák által ösztönösen kedvelt makrotápanyag-profilnak.
  • A húgyutak egészsége: Segít támogatni a húgyrendszer egészségét

A macskák erőteljesen támaszkodnak az érzékszerveikre, amikor eldöntik, hogy elfogadják-e az adott tápot. A macskák számára az evés tapintási inger is, így az eleség különböző textúrái erősen rányomják bélyegüket az etetés élményére.

A tápot kimondottan úgy alkották meg, hogy különleges textúrájával stimulálja macskád érzékszerveit, és formuláját úgy állították össze, hogy a változatos érzékelési élmény mellett az optimális egészségi állapot és közérzet fenntartásához is hozzájáruljon.

Jelentősen javítja macskád közérzetét az, ha a tápláléka nemcsak tápláló, hanem érzékszerveire is változatos hatást gyakorol. Nagyon vonzó táp különleges textúrával, melyet kimondottan úgy alkottak meg, hogy macskád kifinomult érzékelésére hasson a táplálék által a szájüregben keltett érzet révén.

A ROYAL CANIN® Sensory termékcsaládjának további termékei a Sensory Taste és a Sensory Smell. Vonzó összetételének köszönhetően mindegyik termék igazán étvágygerjesztő, és stimulálja macska érzékszerveit.

A táp összetétele igazodik ahhoz az optimális makrotápanyag-összetételhez, melyet ösztönösen előnyben részesítenek a felnőtt macskák.

A formula olyan tápanyagok kombinációját is tartalmazza, amelyek segítenek támogatni a felnőtt macskák húgyúti egészségét.

Innovatív gyártási technológiánknak köszönhetően a Sensory Feel pecsenyelében levő húsos falatkái olyan állagbeli tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek meglepetésszerű, élénkítő ingert jelentenek a macska számára, így a táplálékfelvétel számára egy érzékszervileg  gazdag élménnyé változik.

Ha felváltva eteted macskád nedves és száraz eledellel, még változatosabb textúrákat kínálhatsz számára, ezáltal még jobban segíthetsz stimulálni az étvágyát. A nedves és száraz eledelt egyaránt tartalmazó étrend válogatós macskák esetében is jó választás. A megfelelő etetési adag érdekében mindenképpen kövesd az etetési útmutatót. A Sensory™ nedves tápok bármelyik Feline Health Nutrition Adult száraz tápunkkal kombinálható.

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termék esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatnak le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint, hogy megfeleljenek macskád speciális táplálási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy amikor macskád ROYAL CANIN® Sensory Feel tápot eszik, teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételű táplálékot fogyaszt.

Összetétel: Hús és állati származékok, gabonafélék, ásványi anyagok, növényi fehérjekivonatok, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, különféle cukrok.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3 vitamin: 140 NE, Vas (3b103): 2 mg, Jód (3b202): 0,26 mg, Réz (3b405, 3b406): 2,1 mg, Mangán (3b502, 3b503, 3b504): 0,7 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 7 mg

Technológiai adalékanyagok: Kassziagumi: 3,445 g.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje: 10,5%
  • Zsírtartalom: 3,0%
  • Nyershamu: 1,9% 
  • Nyersrost: 0,4%
  • Nedvesség: 81,2%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13