Oasy Dog One Animal Protein Puppy Small/Mini Salmon

Oasy Dog One Animal Protein Puppy Small/Mini Salmon

Az Oasy Dog One Animal Protein Puppy Small/Mini Salmon egy teljesértékű szárazeledel kistestű kölyökkutyák számára 12 hónapos korig. Egyetlen húsalapú fehérje forrást tartalmaz, amely miatt ideális választás érzékeny emésztésű állatok számára. Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz, melyek segítik az egészséges bőr és szőrzet kialakítását és megtartását. A hozzáadott prebiotikumok és MOS, valamint a Yucca segíti az emésztést, és elfedi a kellemetlen szagokat.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Összetétel: friss lazac 30%, rizs, dehidratált lazac 15%, rizsfehérje, állati zsír, hidrolizált lazac 3%, burgonyafehérje, répapép 2,5%, sörélesztő 1%, lenmag, ásványi anyagok, inulin 1000 mg/kg (frukto-oligoszacharid forrás), gyömbér 0,1%, mannán-oligoszacharidok 1000 mg/kg, Mojave yucca 170 mg/kg.

Analitikai összetevők: nyersfehérje 31%, nyerszsír 20%, Omega-6 zsírsavak 3,05%, Omega-3 zsírsavak 1,5%, EPA + DHA 2200 mg/kg, nyersrostok 2,7%, nyershamu 7%, kalcium 1,35%, foszfor 1,05 %, nedvesség 9%.

Adalékanyagok: tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin 20 000 NE/kg, D3-vitamin 2000 NE/kg, E-vitamin 300 mg/kg, C-vitamin 100 mg/kg, vas (vas(II)-szulfát-monohidrát) 68 mg/kg, jód (kálium-jodid) 3,2 mg/kg kg, réz (réz(II)-szulfát-pentahidrát) 9 mg/kg, mangán (mangán-szulfát, monohidrát) 6,8 mg/kg, cink (cink-oxid) 108 mg/kg, szelén (nátrium-szelenit) 0,11 mg/kg.

Technológiai adalékanyagok antioxidánsok.

Nem tartalmaz mesterséges ízfokozót és színezéket.

Metabolizálható energia: 4100 Kcal/kg.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13