Heti nyereményjáték - Részvételi szabályzat és tudnivalók

Meddig tart egy nyereményjáték?

Heti nyereményjátékokat szervezünk, amelyek hétfőtől vasárnapig tartanak. Tehát minden hétfőn egy új nyereményjáték indul.

Mikor kerül sor a nyertes, nyertesek meghatározására?

A nyereményjáték utolsó napját követő első munkanapon választjuk ki a nyertest, nyerteseket, tehát jellemzően hétfőn. A nyertes személyét igyekszünk mielőbb közzé is tenni az oldalon.

Mi a feltétele a nyereményekre való kvalifikációnak?

Csak azon játékosok nyerhetnek játékunkban, akik megadták az adataikat (pl. szállítási cím) is a profiljukon. Ennek hiányában ugyanis nem tudjuk a nyereményeket kézbesíteni.

Mi határozza meg a játékban való nyerési esélyt?

A heti nyertes(ek) kiválasztásában számos szempontot figyelembe veszünk, részletesen vizsgálva az egyes tagok adott heti, illetve korábbi aktivitását, "közreműködését". Természetesen minél tartalmasabb egy-egy hozzászólás, termékértékelés vagy kisállat bemutató, az annál nagyobb súllyal esik latba. És mivel egy héten nem nyerhet mindenki, ha most éppen nem te nyersz, ne csüggedj, a következő héten megint esélyed lesz nyerni, még ha azon a héten nem is te voltál a legaktívabb... hiszen éppen elég lehet az, amit már a korábbiakban "letettél az asztalra".

Hogyan tudom értékelni a termékeket?

Minden termék oldalon találsz egy értékelő blokkot, ahol csillagozhatod és szövegesen is értékelheted az adott terméket. Emellett egyes kiemelt termékek esetében egy-egy releváns kérdéssor megválaszolásával részletesebben is be tudsz számolni a termékkel kapcsolatos tapasztalataidról.

Pontosan hol tudom röviden értékelni az egyes termékeket?

Minden egyes termékoldal alján találsz egy erre szolgáló formot.

Pontosan hol találom az egyes termékekkel kapcsolatos bővebb kérdéssort?

Azon termékekhez, amelyekhez szerkesztőink készítettek kérdéssort (pl. Száratápok kutyáknak), azt az egyes termék oldalakon található, "Írj a termékről értékelést!" szövegű linken keresztül éred el. A kérdések azért vannak, hogy egyfajta keretet adjanak, és így könnyebbé tegyék a termék véleményezését.

Mit kell tudnod a kisállat profilokról?

Regisztrált Okosgazdi felhasználóként saját "oldalt" hozhatsz létre kutyádnak, macskádnak vagy egyéb házi kedvencednek, ahol is részletesen bemutathatod őt. Tedd híressé házi kedvencedet te is! :)

Mit kell tudnod a termék értékelésekről és hozzászólásokról?

Törekszünk arra, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből következőleg csak olyan termékértékeléseket és hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Kik játszhatnak, illetve kik nyerhetnek?

  • A nyereményjátékban az oldalra regisztrált felhasználók vehetnek részt. Ennek részleteit lásd lentebb.
  • Egy személy csak egy regisztrációval vehet részt a játékban.
  • Az Okosgazdi Kft. alkalmazottai és a társasággal kapcsolatba hozható személyek nem nyerhetnek a nyereményjátékban.

Nyerhet valaki többször is a nyereményjátékban?

Igen, ha folyamatosan aktív vagy, akkor akár többször is nyerhetsz.

Hol találom meg a nyertesek listáját?

Az összes (korábbi) nyertest megtalálod a heti nyereményjáték oldal alján.

Tudnivalók az oldalra történő regisztrációról:

  • Új felhasználóként a regisztrációhoz nem kell más tenned, mint egy email címet és jelszót megadnod.
  • Ha éppen vendég felhasználóval vagy belépve az Okosgazdira (ilyenkor a fejlécben azt látod kiírva, hogy "Vendég"), akkor menj a vendég profilodra és ott add meg az email címed, illetve jelszavad. Ezzel egy rendes regisztrált fiókká alakíthatod a vendég profilodat.
  • Ha korábbi vásárlónk vagy, akkor biztosan megadtad már az email címedet, és regisztrációval is rendelkezel. Így, ha éppen nem vagy belépve - vagy elfelejtetted a jelszavadat -, akkor csak kattints az "Elfelejtett jelszó" linkre a bejelentkezés ablakban és kérj egy beléptető kódot az email címedre.

További kérdések esetén, kérjük fordulj ügyfélszolgálatunkhoz.