NaturGarten CBD kender pellet kutyáknak

5 485Ft
Betöltés alatt...

A kender pelletet a kender növényből és a hozzáadott kendermagból kinyert kenderolajból hozzák létre. Gazdag fehérjében (30%), rostban, vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben, valamint 100%-ban gluténmentes. Immunerősítő, gyulladáscsökkentő, hangulatjavító hatású.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk
 • Erősíti az immunrendszert és a védekezőképességet 
 • Fényes Szőrzet – az egészséges bőrért és a fényes szőrzetért
 • Gyulladáscsökkentő – erősíti az immunrendszert
 • Javitja a hangulatot – biztosítja az egészséges egyensúlyt
 • Élesíti az elmét – elősegíti az agy teljesítményét, a látást és a szociális viselkedést
 • Védi a szív- és érrendszert

Magas fehérjetartalom: A kender növényben lévő fehérjék 95%-a endogén fehérjékké alakítható. Nem ismerünk még egy olyan fehérjét, amelynek ilyen magas koncentrációja lenne. Mi is jelent ez? A fehérjék esszenciális és nem esszenciális aminosavakból tevődnek össze. A nem esszenciális aminosavak azok, amelyeket a szervezet saját magán belül állítja elő (un. endogén úton). A nem esszenciális aminosavak szintézise számos fontos tápanyagtól, például a vitaminbeviteltől is függ. Ebből következik, hogyha  nem pótoljuk megfelelően a szükséges tápanyagokat, könnyen lehet, hogy a szervezet nem lesz képes minden nem esszenciális aminosav előállítására. Így a kender pellett egy tökéletes megoldás a fehérje bejuttatására a szervezetben.

Magas omega-3 tartalmuk (esszenciális zsírsav)  miatt a kender pellet szuperételnek számít. Az Omega -3 zsírsavak a többszörösen telitettlen zsírsavak (esszenciális zsírsavak) közé tartozik, amelyet a szervezet az anyagcsere folyamán nem tud előállítani, ezért a napi szükséglet biztosításához az omega-3 zsírsavak esetében is nélkülözhetetlen a táplálék formájában történő bevitelük. A kendermag olaj, amelyben szinte nincsenek telített zsírsavak, viszont közel 90%-ban telítetlen zsírsavakból (Omega 3, Omega 6) áll. Így a kender pellett egy tökéletes megoldás ezeknek a zsírsavaknak a bejuttatására a szervezetben.

Összetétel 100 gr Kender Pelletben

 • Energia: 299 kcal/ 1253 Kj
 • Zsír: 10,1 gr - ebből telített zsírsav: 0,9 gr - ebből egyszeresen telítetlen zsírsav: 1,1 gr - ebből többszörösen telítetlen zsírsav: 7,9 gr (Omega 3 és Omega 6 zsírsavak)
 • Szénhidrát: 1,6 gr - ebből cukor: 1,6 gr
 • Rost: 44,4 gr
 • Fehérje: 30 gr
 • Só: 0,01 gr

Etetési javaslat:  Kezdjétek lassan! Különösen az érzékeny gyomor-bélrendszerrel rendelkező kutyáknál ajánlott lassan, lépésekben haladni, hogy a szervezetüknek elegendő iedeje legyen hozzászokni és alkalmazkodni az új takarmány kiegészítőhöz. Akár jutifalatként is adható. Javasoljuk, hogy az adag felével kezdjétek majd 3-4 nap után fokozatosan növeld az adagot amíg elérítek az előírt menyiséget.

A kúra hossza: Általában néhány hetes (6-8) kúrát javasolunk, de krónikus panaszok esetén a kender pellet tartósan is adható.

Akut probléma esetében:  Ha kétségeid vannak tanácsos konzultálni állatorvosotokkal mielőtt elkezditek kezelni a kedvencedet a kender pellettel.

Adagolási útmutató
10 kg 1 evőkanál / nap 6 g / nap
20 kg 2 evőkanál / nap 12 g / nap
30 kg 3 evőkanál / nap 18 g / nap
40 kg 4 evőkanál / nap 24 g / nap
50 kg 5 evőkanál / nap 30 g / nap

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13