Aqua Medic Aquaniveau szenzoros vízszintszabályozó

Aqua Medic Aquaniveau szenzoros vízszintszabályozó

15 790Ft
Az Aqua Medic Aquaniveau egy elektronikus vízszintszabályozó egység, ami a tartozék kapcsolómodulon keresztül bármilyen 220V-os (max 200W-os) szivattyút a vízszint változásának megfelelően irányít.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az állandó vízszint nem csak az akváriumvíz sósűrűségének megőrzése szempontjából fontos, de néhány szűrőberendezés vagy akár a teljes alsó szekrényes szűrőrendszer sokkal hatékonyabban vagy éppen csendesebben üzemel ha a víz szintje változatlan.

Az Aqua Medic Aquaniveau érzékelőjét a mellékelt tapadókorongos rögzítőkkel a szűrőakváriumban és az akvárium peremén is problémamentesen el lehet helyezni.


Az Aquaniveau 1 szenzoros változata (with 1 switch) sem szivattyú szárazon futás elleni védelemmel, sem túltöltés elleni védelemmel nem rendelkezik ezért leginkább automatizált, szelenoid szeleppel vezérelt vízlágyító (pl. RO) rendszerben használható.

Aquaniveau 1 szenzoros főbb termékjellemzők röviden:

 • 1 db úszós
 • Nincs védelem túltöltés ellen.
 • Tartozékok: vezérlő elektronika, tapadókorongos rögzítő a szenzornak

Az Aquaniveau 2 szenzoros változatán (with 2 switches) egy kapcsoló segítségével két üzemmód közül lehet választani:

 1. akvárium vízszintszabályozó szivattyú szárazon futás elleni védelemmel: az első úszó a vízszint szabályzásáért felel, míg a második egy olyan biztonsági érzékelő, ami az utántöltő tartály kiürülése esetén védi a motort a szárazon futástól
 2. akvárium vízszintszabályozó túltöltés elleni védelemmel: az első úszó a vízszint szabályzásáért felel, míg a második egy olyan biztonsági érzékelő, ami pl. az első úszókapcsoló beragadása esetén megvédi az akváriumot a túltöltéstől

Aquaniveau 2 szenzoros főbb termékjellemzők röviden:

 • 2 db úszós
 • Védelem:
  1. üzemmód: csak túltöltés elleni védelem
  2. üzemmód: csak szivattyú szárazon futás elleni védelem
 • Tartozékok: vezérlő elektronika, tapadókorongos rögzítő a szenzoroknak

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.