Sera Mg Test – Vízteszt magnézium szint méréséhez

Sera Mg Test – Vízteszt magnézium szint méréséhez

12 790Ft
Betöltés alatt...
Sera magnézium teszt a tengeri akváriumok magnéziumszintjének könnyű és biztonságos ellenőrzésére. Nagyon gazdaságos kiszerelés!

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Sera víztesztek előjelző rendszerként működnek, ezzel tudjuk az optimális vízminőségtől való eltéréseket megállapítani. Ha az eltérés mértéke túlságosan nagy, akkor azonnal intézkedhetünk. A Sera víztesztek igen pontosak, és könnyen kezelhetők, használatukkal az akvárium gondozása nem jelent nagy munkát. A Sera teszteket és a Sera vízkezelőket egymáshoz hangolták. A vízminőség a halak származási helyein nagyon eltérő lehet. Ha ugyanarról a területről származó halakat tartunk (biotóp akvárium), egyszerűbb dolgunk lesz a víz minőségének beállításakor.

A Sera Mg teszt a magnéziumtartalom egyszerű és gyors meghatározására szolgál a tengervízi akváriumban. Túl kevés magnézium esetén emelje a szintet Sera Magnesium Plus használatával.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13