JT Relaxing Pharma gyorsan ható húsízű puha rágótabletta

JT Relaxing Pharma gyorsan ható húsízű puha rágótabletta alkalmazható stresszhelyzetekben, mint például elválasztás, szepáráció, új környezetbe való szállítás, utazástól való félelem, kórházi kezelés. Közvetlenül a szájba vagy az állat eledelébe keverve adható. Sok más hasoló készítményhez képest relatív gyorsan, 60-90 perc alatt hatni kezd. Kutyák és macskák részére.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

A Vet Expert olyan márka, amelyet az állatok egészsége és jóléte iránti elkötelezettség vezérel. Kitűzött céljuk az, hogy az érzékeny házi kedvencek számára kiváló minőségű táplálékot és ápolást nyújtsanak, hogy hosszú és boldog életet élhessenek gazdájuk oldalán. A Vet Expert termékei szakértők és állatorvosok közreműködésével kerülnek kifejlesztésre. Ez biztosítja, hogy minden termék a speciális igényeknek megfelelő mértékű, optimális tápanyagokat tartalmazzon, amelyek elősegítik az egészség és vitalitás elérését és fenntartását.

Miért ajánljuk?

 • A minőség az elsődleges: A márka termékei kizárólag kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy ízfokozókat. A Vet Expert azt a célt tűzte ki, hogy az étrend természetes legyen.

 • Széles hatáskör: a termékfejlesztők tisztában vannak azzal, hogy minden állat különbözik, és egyedi táplálkozási igényekkel rendelkezhet. Ezért széles termékválasztékot kínálnak macskák, kutyák és kisállatok számára, hogy minden házi kedvenc megtalálja az igényeinek megfelelő eledelt és/vagy táplálékkiegészítőt.

 • Bizonyított hatás: A termékek hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt, így biztosítva a biztonságot és hatékonyságot. Az eredmények az egészséges, boldog és aktív házi kedvenceken is látszanak.

 • Szeretettel készült: A Vet Expert csapata szenvedéllyel és szeretettel dolgozik azért, hogy a házi kedvencek az elérhető a legjobbat kapják. Az állatok iránti szeretet és a környezettudatosság is kulcsfontosságú része a márkának. Amikor A Vet Expert termékeket választod, te is hozzájárulsz a rászoruló állatok támogatásához.

8

A Vet Expert márka széles kínálatában helyet kaptak kutyák és macskák speciális diétás igényei alapján kialakított szárazeledelek és táplálékkiegészítők, melyeket a könnyebb átláthatóság érdekében kategorizálunk.

Szárazeledelek: 

Táplálékkiegészítők, gyógyhatású készítmények: 

Egyéb gyógyhatású készítmények:

Részletes termékinformációk

Hűvös és száraz helyen, 4-25℃ között tárolandó. Tartsa távol a közvetlen napfénytől. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kiszerelés: Puha rágótabletta.

Tartalom: 30 vagy 60 puha rágótablettát tartalmazó doboz

Nettó tömeg: 120 g vagy 240 g

Szájon át történő alkalmazás. Kizárólag kutyák és macskák részére:

 • 5 kg alatti testsúly: napi 1 puha rágótabletta
 • 6-10 kg testsúly: napi 2 puha rágótabletta
 • 11-20 kg testsúly: napi puha rágótabletta
 • 21-30 kg testsúly: napi 4 puha rágótabletta

ÖSSZETÉTEL: Búza, kukorica, szójabab (lávabab), répamelasz, lenmag, glicerin, hidrolizált halfehérjék (tengeri peptidek).

Adalékanyagok (kg-onként):

 • Vitaminok: (3a820) B1-vitamin 0,3mg, (3a831) B6-vitamin 0,025mg, (3a315) Niacinamid 1,5mg.
 • Aminosavak: (3c440) L-triptofán 137,5mg, (3c451) L-glutamin 0,075mg.
 • Emulgeálószerek: (E466) Karboximetil-cellulóz (a cellulóz-karboximetil-éter nátriumsója) 3,9g. Sűrítőanyagok: (E460) Mikrokristályos cellulóz 9,1g, (E415) Xantángumi 10,5g.

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: nyersfehérje 8,13 %, nyersrost < 2,1%, nyerszsír < 7,42%, nyershamu 1,60%, nedvességtartalom 14,1%.  energia Kcal/100g 378 kcal.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13