3 vélemény alapján

Beaphar bolhairtó spray

4 090Ft
Betöltés alatt...
Ez a tartós bolhairtó közel 6 hónapos védelmet nyújt. Zárt térben bolhairtásra erősebb bolhafertőzöttség esetén is.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Különböző felületek kezelésére alkalmas aeroszolos szer mely hosszú akár 6 hónapos hatástartósságot biztosít.  A készítmény kombinált hatóanyagtartalma azon túl hogy hatásosan és gyorsan elpusztítja a már kifejlett bolhákat a környezetben láthatatlanul jelenlévő peték és lárvák kifejlett bolhává alakulását is meggátolja.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (3)


    Vendég (#18D519)  -  2022. 07. 18. 06:43

    A lakásban hatásos volt, bár ott csak elvétve találtam bolhát. A pincében nehezebb dolgom van, mert óriási terület. Két flakon szétpermetezését követően csökkent az élősködők száma. De sajnos pár nap múlva újra hemzsegnek. Rendeltem nagyobb mennyiséget, bízva a sikerben.

    Vendég (#38E90)  -  2019. 06. 29. 09:37

    Üdvözlöm, kérdésem lenne kutyára lehet közvetlen fújni bolhákra és telefonon lehet rendelni írjon telefon számot mind a kettőt megvenném. Várom válaszát: kramer.istvan@fibermail.hu

Utoljára módosítva: 2024.02.13