VitalBite Soft Stripes jutalomfalat lapok kutyáknak

1 értékelés alapján

VitalBite Soft Stripes jutalomfalat lapok

389Ft
A VitalBite termékpaletta kínálatában a kiegyensúlyozott tápanyagtartalmú jutalomfalatok is megtalálhatóak, melyek nemcsak a kutyusok legnagyobb örömét szolgálják, de hozzájárulnak egészségi állapotuk fenntartásához is. A VitalBite Soft Stripes egy baromfiból és marhából készült jutalomfalat. Egészséges élvezet a kutyusoknak valamennyi szükséges tápanyaggal és inulinnal az optimális emésztésért. 12 db húslapocskával.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

A VitalBite Soft Stripes jutalom falatokkal az ízek fokozott élvezetét adjuk a kutyusoknak – a VitalBite Soft Stars rágcsálnivaló pedig a fogak és a fogíny erősségének és egészségének fenntartásában segíti hozzá kedvenceinket.Összetétel:

Összetétel: Hús és állati származékok (14% baromfi és 13,5% marha), gabonafélék, növényi eredetű származékok (0,4% inulin), olajok és zsírok, ásványi anyagok.

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok / kg: D- vitamin 200 IU, E-vitamin 15 mg, Biotin 20 mg

Etetési útmutató: Kis és közepes testű kutyáknak napi 1-3 darab snack javasolt, nagytestű kutyák esetében napi 5 darab snack is adható. A termék mellé mindig biztosítson friss ivóvizet.

Tárolás: száraz, hűvös helyen,  a jutalomfalatot tartsa távol az erős illatoktól.


Értékelések (1)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.