Vitakraft Vita Verde Timothy széna vadrózsával

979Ft
KosárbaBetöltés alatt...
Vitakraft Vita Verde Nature Plus természetes Timothy széna vadrózsával gazdagítva rágcsálók részére. Ez az egészséges Timothy széna aromás borsmentaval dúsított, és természetesen magas nyersrost-tartalommal büszkélkedhet. Ez azt jelenti, hogy ez az alacsony kalciumtartalmú széna nemcsak ízletes, hanem fontos támogatást nyújt az optimális emésztéshez és az elülső fogak szükséges kopásához. A Vita Verde fontos természetes vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz. Napon érlelt és finoman szárított - az egészséges és természetes táplálkozáshoz verhetetlen minőséggel. A Vitakraft széna rostban gazdag, ropogós és pormentes. Teljes értékű eledel rágcsálók számára.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Vitakraft Vita Verde Nature Plus természetes Timothy széna vadrózsával ---> Vegyes táplálék nyulaknak és rágcsálóknak. A széna alapvető táplálék sok állat számára. A széna jelentős részét teszi ki az étrendnek, ezért nagyon fontos a minősége.

Ügyelj arra, hogy kis kedvencednek mindig rendelkezésre álljon friss ivóvíz.                                                        

Összetétel: széna 97% (ebből 50% timothy széna ), szárított vadrózsavirág 3%

Minőségét megőrzi / Gyártási szám: lásd a bélyegzőt a csomagoláson

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.