Vitakraft Menü Vital patkány eledel

1 429Ft
KosárbaBetöltés alatt...
A Vitakraft Menü Patkány eledel olyan kiegyensúlyozott keverékből áll, amely az állatok számára ízletes, és az egészséges élethez szükséges tápanyagokat is tartalmazza. Magas vitamintartalma és ásványanyag tartalmának köszönhetően védelmet biztosít a különböző hiánybetegségekkel szemben. A kellemetlen szagokat természetes módon megköti, keletkezésüket csökkenti.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

A Vitakraft Menü patkányeledel durvaszemű gabonával, ízletes gyümölcsökkel, finom zöldségekkel és ropogós dióval készült.

Jellemzői:

  • fontos állati eredetű fehérjéket tartalmaz
  • Vital komplex: létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok összessége, amelyek megelőzik a hiánybetegségek kialakulását
  • speciális hatóanyag kombináció biztosítja a jobb levegőt patkányaink otthonában
  • válogatott aprómagok és granulátum keveréke
  • cukormentes
  • mesterséges aromákat és tartósítószert nem tartalmaz

Összetétel: gabona 72,4%, gyümölcsök 10%, olajos magvak 8%, növényi melléktermékek, ásványi anyagok, zöldség 0,94%, tej és tejgazdasági melléktermékek, olajok és zsírok, magvak, yucca shidigera kivonat, inulin, aloe vera

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.