Tickless Ecopet ultrahangos kullancs- és bolhariasztó állatoknak biológiailag lebomló anyagokból

7 690 6 921 Ft-tól
A Tickless Ecopet a vegyszermentes, ultrahangos kullancs- és bolhariasztók új, fenntarthatóbb generációja. Új, környezetbarát Eco termékek a környezettudatosság és a fenntarthatóság jegyében születtek, érted, kedvenceidért és a bolygónkért! Új termékcsaládunk biológiailag lebomló anyagokból készül, így újabb apró lépést tehetsz Földünkért, miközben továbbra is biztonságban tudhatod azokat, akik a legfontosabb neked!

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Használata egyszerű, csak rögzítsd az apró készüléket kedvenced nyakörvére/hámjára, és az aktiválást követően minimum 6 hónapon keresztül távol tartja az élősködőket, hogy gondtalanul élvezhessétek a szabadban töltött időt. Amikor a termék már nem működik, nyisd szét és válaszd el a külső borítást az alkatrészektől, majd dobd a burkolatot a komposztba. A burkolat biológiai úton lebomló anyagokból készül, így néhány hónapon belül lebomlik.

A legfrissebb tanulmányaink alapján a készülék 94%-os hatékonysággal tartja távol a kullancsokat, méghozzá káros vegyszerek használata nélkül! Ha igazán hatékony védelmet szeretnél elérni a kullanccsal nagyon erősen fertőzött területeken is, akkor bátran használd a Tickless-t megszokott kullancsriasztó termékeddel együtt.

A Tickless technológia hatékonyságát az olaszországi Camerino Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Fertőző Betegségek Laboratóriumában elvégzett klinikai kutatás bizonyította.

• 94%-os hatékonyság, vegyszerek használata nélkül
• vegyszer- és illatanyag mentes
• környezetbarát, lebomló anyagból készül
• nem okoz allergiás reakciót
• nem kell bizonyos időközönként újra felvinni az állatra
• használata biztonságos kölyök- és vemhes állatok számára is
• hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt
• minimum 6 hónapig védelmet nyújt

Hogyan működik: A Tickless olyan frekvenciájú ultrahangot bocsát ki, amely emberek és állatok számára érzékelhetetlen, de zavarja a kullancsokat és bolhákat, ezáltal távol tartva és az állat mielőbbi elhagyására kényszerítve azokat.
Használata: Az első használat előtt fürdesd meg kedvenced kullancsirtó samponnal és távolítsd el az állaton található élősködőket. Helyezd a Tickless-t a nyakörvre és húzd ki a nyelvecskét az aktiváláshoz. A bekapcsolást 4 piros villanás jelzi. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó LED-del bármikor ellenőrizheted a működést. Annak érdekében, hogy a Tickless hatékonyan távol tartsa az élősködőket, a készüléknek folyamatosan az állatra rögzítve kell lennie!

Hatásossága függ a szőrzet állapotától és a terület fertőzöttségétől, kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. Első sorban megelőzésre szolgál, a kullanccsal vagy bolhával már fertőzött kisállat parazita-mentesítésére nem alkalmas. Ilyen esetben a kullancsot a szokásos módon, a lehető leggyorsabban távolítsd el. A készülék átlagos időjárási körülmények között az aktiválást követően legalább 6 hónapig működik.

Műszaki meghibásodás esetén 6 hónap garanciát vállalunk.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.