Vitalis

A Vitalis az Egyesült Királyságban bejegyezett Vitalis Aquatic Nutrition cég márkája. A Vitalis díszhaltápok közös jellemzője, hogy prémium minőségű alapanyagokból, speciális technológiával állítják elő őket, így a késztermék tápértéke közel megegyező az élő eleségekével. A Vitalis tápok nem tartalmaznak káros adalékanyagokat, ízfokozókat, mesterséges színezékeket és tartósítószereket sem, viszont gazdagok ásványi anyagokban, vízben és zsírban oldódó vitaminokban, valamint hasznos nyomelemekben. A cég a díszhaltápokat a saját, South Yorkshire-ben lévő üzemében állítja elő, tehát nem bérgyártásról van szó.

Ha a Vitalis márkájú díszhaltápok mellett döntesz, akkor biztos lehetsz benne, hogy az uszonyos kedvenceid – legyen szó akár édesvízi, vagy tengeri akváriumról – a számukra szükséges összes tápanyaghoz optimális mennyiségben és arányban jutnak hozzá. Mivel a Vitalis termékcsaládban igen sokféle díszhaltáp található, ezért fontos, hogy olyan eleségeket válassz, amelyek megfelelnek az általad tartott halfajok igényeinek és szükségleteinek. Így például a Vitalis Tropical Flakes táp a legtöbb édesvízi trópusi díszhal számára ideális alapeleségként, de ha dél- és közép-amerikai sügéreket/törpesügéreket és/vagy páncélos harcsákat is tartasz, akkor a Vitalis Central / South American Cichlid Pellets tápot, illetve Vitalis Catfish Pellets tápot (is) érdemes beszerezned.

Természetesen nálunk a Vitalis márkájú, édesvízi garnéla tápokat, és a tengeri halak számára megfelelő speciális eleségeket is megvásárolhatod. Mint ahogyan az édesvízi fajoknál, úgy a tengeri halfajoknál is fordíts kellő figyelmet arra, hogy olyan tápot válassz, ami megfelel a kedvenceid igényeinek és szükségleteinek. Minden általunk forgalmazott haltáp rendelkezik egy saját aloldallal, ahol részletes információkhoz juthatsz az adott termékről.