Pro Pac kutyatápok

Ha olyan szuperprémium minőségű száraztápot keresel a hűséges, négylábú barátod számra, ami a szervezete számára szükséges összes tápanyagot optimális mennyiségben, illetve arányban tartalmazza, és emellett még fantasztikus ízű is, akkor a Pro Pac márkájú kutyatápok ideálisak a célra. A Pro Pac száraztápokat speciális technológiával állítják elő, nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, ízfokozókat, tartósítószereket és allergén hatású komponenseket. A fehérjeforrásuk állati eredetű (pl. csirke, bárány, hal), a szénhidrátforrásukat pedig rizs, vagy burgonya adja, így még nyomokban sem tartalmaznak glutént. A Pro Pac kutyatápok ideálisak érzékeny emésztő-szervrendszerű és allergiákra hajlamos kutyák számára is.

Online webáruházunk kínálatában többféle ízváltozat közül választhatod ki a kedvenced számára leginkább megfelelő Pro Pac száraztápot. Mindegyikük teljes értékű kutyatáp, ezért a makrotápanyagok mellett a kutyák szervezete számára szükséges összes vitamint és ásványi anyagot is tartalmazzák. A vásárlás előtt csupán a kedvenced életkorát, testméretét és az egyéni preferenciáit kell figyelembe venned. Ha felnőtt kutyusod van, akkor „adult” típusú tápot, míg ha kölyökkutyád (vagy vemhes/szoptatós) nőstény kutyusod van, akkor „puppy” típusú tápot érdemes venned neki. Természetesen abban az esetben, ha a kedvenced valamelyik nagytestű kutyafajta képviselője, akkor az a legoptimálisabb, ha valamelyik „large breed” (nagytestű fajtáknak megfelelő) tápot veszed meg neki.

Rendkívül fontos, hogy a kedvenced bármikor hozzáférhessen a nap folyamán a tiszta ivóvízhez, amit napjában többször is ki kell cserélned! A víz a kutyák számára többek között a megfelelő emésztési folyamatokhoz és a dehidratáció elkerüléséhez, illetve az ebből adódó egészségügyi problémák megelőzéséhez is szükséges, ami kiemelt jelentőségű melegebb időben!