Hikari díszhaltápok Japánból

A Hikari az 1877-ben alapított japán Kyorin Food Industries cég egyik legismertebb termékcsaládja, amely számos prémium minőségű díszhaltápot és egyéb eleséget foglal magába. A cég által gyártott minőségi díszhaltápok között egyaránt megtalálhatók a nagytestű dél-amerikai sügérek (DANS), afrikai sügérek, törpesügérek, talajlakó halfajok (páncélos harcsák, anci stb.), és a középső vízrétegben élő és táplálkozó díszhal fajok (pontylazacok, márnák stb.) számára készült eleségek.

A díszhaltápok mellett a Hikari termékcsaládban kerti tavik halfajok (koi pontyok), édesvízi garnélák és vízi teknősök számára készült eleségek is szerepelnek. A speciális gyártási technológiának és a gondosan válogatott alapanyagoknak köszönhetően, a Hikari tápokkal etetett díszhalak csodás, intenzív színekben tündökölnek, kiválóan ellenállnak a betegségekkel szemben, és igen hosszú élettartamot érnek el akváriumi körülmények között.

Online webshopunk kínálatában a Hikari termékek teljes skáláját megtalálod, így bármilyen díszhalfajt, illetve édesvízi garnélákat is tartasz, a különböző, teljesértékű tápokból optimális takarmányozást tudsz biztosítani számukra. A Hikari márkájú termékek világszerte egyet jelentenek a kiváló minőséggel, így még a diszkoszhal tartók és tenyésztők körében is igen nagy népszerűségnek örvendenek. Természetesen, ha egy mutatós kerti tó tulajdonosa vagy, amelyben gyönyörű koi pontyok is élnek, akkor érdemes Hikari tápokkal is etetned a kedvenceidet, akik élénk viselkedéssel, és káprázatos színekkel fogják meghálálni a lelkiismeretes gondoskodásodat.