Canvit táplálékkiegészítő termékek kutyáknak és macskáknak

A Canvit márkájú házi kedvencek számára készült táplálékkiegészítőket a ’90-es években alapított csehországi CANVIT s.r.o. cég gyártja. A vállalkozás termékpalettáján főként kutyák, macskák és más házi kedvencek részére készített vitaminok, ásványi anyag komplexek, és egyéb gyógyhatású termékek találhatók meg. A CANVIT s.r.o. tulajdonosai már a kezdetektől azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy kizárólag csak prémium minőségű termékeket fognak előállítani, ezért ennek érdekében állatorvosokkal, és a szakma elitjébe tartozó élelmiszeripari szakemberekkel együttműködve fejlesztették ki, és állítják elő napjainkban is, a csúcskategóriás táplálékkiegészítőiket és gyógyhatású készítményeiket.

Az Okosgazdi webáruházának kínálatában igen széles választékot találsz a Canvit márkajelzésű termékekből. A vitaminok és ásványi anyag komplexek mellett speciális kutya snackeket (pl. immunerősítő hatású, a szőrzet és a bőr egészségének fenntartásában segítséget nyújtó, a fogak egészségének megőrzését támogató, bélférgek elleni stb.), valamint kutyák és macskák számára egyaránt adható, gyógynövényekből készült speciális készítményeket is beszerezhetsz tőlünk. Természetesen olyan specifikus gyógyhatású termékekkel is a rendelkezésedre állunk, amelyeket vagy kifejezetten cicáknak, vagy kizárólag csak kutyusoknak szabad adni (emésztést segítő készítmények, roboráló hatású termékek, immunerősítők, bélflóra helyreállítók, az ízületek és porcok egészségének megőrzésére szolgáló készítmények stb).

Az általunk forgalmazott Canvit márkájú táplálékkiegészítők alkalmazásával sokat tehetsz négylábú barátod egészségének megőrzése érdekében, viszont kérjük, tartsd észben, hogy nem szabad túlzásba vinni az alkalmazásukat. Vannak olyan termékek, amelyek folyamatosan adhatók az állatnak, míg olyanok is szép számban akadnak, amelyeket csak kúraszerűen javallott használni. Éppen ezért amennyiben bármilyen jellegű gyógyhatású terméket szeretnél alkalmazni, rendkívül fontos, hogy olvasd át alaposan és szó szerint tartsd be a mellékelt használati útmutatóban leírtakat!