Sanilove bioenzimes folteltávolító autókárpitra

1 értékelés alapján

Sanilove bioenzimes folteltávolító autókárpitra

1 980Ft
Tisztítja és eltávolítja a mancsfoltokat és egyéb szennyeződéseket az autókárpitból, így kocsija tiszta lesz. Nem hagy foltot, sem nyomot.
Sanilove bioenzimes folteltávolító autókárpitra
125 ml
1 980Ft
15.8Ft / milliliter
Jelenleg nem elérhető
Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Hatékonyan távolítja el az új vagy régi szennyeződéseket, vizeletet, székletet, hányást, vért, stb a kocsik belső kárpitjáról, így a felület tiszta, és kellemes illatú lesz. 

ALKALMAZÁS: Permetezze a foltra 30 cm távolságból, várjon 10 percet, majd törölje át egy nedves ruhával.

ÓVINTÉZKEDÉSEK: Állatok melletti alkalmazásra. Mielőtt olyan szöveteken alkalmazná, amelyek a víztől könnyen foltosodnak (szőrme vagy bőr), végezzen próbát egy sarkon, és nézze meg, hogy nem hagy-e nyomot. Ne nyelje le! Gyermekektől elzárva tartandó! Kerülni kell az érintkezést más vegyszerekkel!

ÖSSZETÉTEL: víz, nem ionos felületaktív anyagok, stabilizált biológiai rendszer és segédanyagok.


Értékelések (1)

    csaszkov  -  2017. 07. 19. 08:40

    Legutóbbi állatorvosi látogatásból hazafelé tartván a cica sajnos - talán az izgalom miatt- a hordozójába eresztett "egy kis folyadékot", ami a hordozó kosár jellegéből adódóan (az alján lévő ruhadarab ellenére) utat talált az autó kárpitra. Gyors megoldásként vásároltuk a terméket, ami tökéletes választásnak bizonyult, mert folt, sem szag nem maradt utána, sőt kellemes illat maradt az autóban.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.