Sanilove bioenzimes folteltávolító autókárpitra

1 értékelés alapján

Sanilove bioenzimes folteltávolító autókárpitra

1 980Ft
Tisztítja és eltávolítja a mancsfoltokat és egyéb szennyeződéseket az autókárpitból, így kocsija tiszta lesz. Nem hagy foltot, sem nyomot.
Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Hatékonyan távolítja el az új vagy régi szennyeződéseket, vizeletet, székletet, hányást, vért, stb a kocsik belső kárpitjáról, így a felület tiszta, és kellemes illatú lesz. 

ALKALMAZÁS: Permetezze a foltra 30 cm távolságból, várjon 10 percet, majd törölje át egy nedves ruhával.

ÓVINTÉZKEDÉSEK: Állatok melletti alkalmazásra. Mielőtt olyan szöveteken alkalmazná, amelyek a víztől könnyen foltosodnak (szőrme vagy bőr), végezzen próbát egy sarkon, és nézze meg, hogy nem hagy-e nyomot. Ne nyelje le! Gyermekektől elzárva tartandó! Kerülni kell az érintkezést más vegyszerekkel!

ÖSSZETÉTEL: víz, nem ionos felületaktív anyagok, stabilizált biológiai rendszer és segédanyagok.


Értékelések (1)

    csaszkov  -  2017. 07. 19. 08:40

    Legutóbbi állatorvosi látogatásból hazafelé tartván a cica sajnos - talán az izgalom miatt- a hordozójába eresztett "egy kis folyadékot", ami a hordozó kosár jellegéből adódóan (az alján lévő ruhadarab ellenére) utat talált az autó kárpitra. Gyors megoldásként vásároltuk a terméket, ami tökéletes választásnak bizonyult, mert folt, sem szag nem maradt utána, sőt kellemes illat maradt az autóban.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.