1 vélemény alapján

Rogz Squeekz sípolós labda kutyáknak

1 790Ft

A Rogz Squeekz egy extra minőségű erős szilikonból készült labda, melynek a sípolója a labda belsejébe van öntve, így az sokáig működőképes maradhat. Kifejezetten ajánlott rágós kutyáknak, és a sípoló játékok hatástalanításával foglalkozó ebeknek. Kiváló minőségű alapanyagokból készül ezzel garantálva a hosszú élettartamot. Puha így nem okoz sérülést a kutya fogazatában, fogása mégis erős és kiválóan pattog is. A felhasznált anyagoknak köszönhetően nem süllyed el a vízben.

Igyekszünk a terméket a megrendelt színben küldeni, de eseti jelleggel előfordulhat, hogy valamelyik színből pont kifogyunk. Ilyen esetekben a terméket kénytelenek vagyunk más színben küldeni. A színpreferencia teljesítéséről szóló irányelveinket illetően lásd a "További termékinformációk" blokkot.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Miőségi kutyajáték az Egyesült Államokból.

A labda átmérője 6.4 cm, több színben kapható.


Megrendelés / Színpreferencia teljesítése

A színpreferenciát igyekszünk teljesíteni, de garantálni nem tudjuk. Tehát mindent megteszünk, hogy a megrendelt Rogz Squeekz labdát a kiválasztott színben küldjük, de amennyiben az abban a színben éppen nem elérhető / nincs készleten, akkor kénytelenek vagyunk más színben küldeni. Amennyiben eltérő színben semmiképpen se kéred, akkor azt kérjük írd be a megjegyzés rovatba rendelésed leadásakor. Ebben az esetben a terméket kihagyjuk a csomagból, ha az a kért színben nem küldhető.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#18A474)  -  2022. 07. 11. 13:14

    Nagyon szerettük ezt a labdát, remélem lesz még más színekben is elérhető nem csak kékben.

Utoljára módosítva: 2024.02.13