Panzi Next bolha és kullancs elleni macskanyakörv

989Ft
A Panzi Next élősködők elleni macskanyakörv bolhák elleni hatóideje 90 nap, míg kullancsok ellen 45 napig hatásos. Biocidot nem tartalmaz. Dimetikon tartalmú, amelynek hatásmechanizmusa, hogy a bolha és/vagy a kullancs testfelületére tapadva mozgásképtelenné teszi az élősködőt, amennyiben az érintkezik a nyakörvvel. A nyakörv hossza 43 cm.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Panzi Next bolha és kullancs elleni macskanyakörv irtó hatású, riasztó hatással nem bír. Ha az élősködő érintkezik vele, akkor elpusztul. A macskára teljesen ártalmatlan.

A lejárati dátumtól független bontatlanul két évig eláll a gyártástól számítva.

Használat előtt kérjük, hogy olvasd el a csomagolás hátoldalán szereplő használati utasítást.

Besorolás: Élősködők elleni felszerelés macskáknak, állatgyógyászati ápolószer.

Színpreferencia esetén kérjük azt jelezd rendelésed leadásakor a megjegyzés rovatban

A Panzi Next élősködők elleni nyakörv macskáknak több színben is megvásárolható. A rendelésed leadáskor kérjük, írd meg, hogy milyen színben szeretnéd megkapni a nyakörvet a képeken láthatóak közül. Erre a rendelésed véglegesítésekor van mód a megjegyzés rovatban. Habár garantálni nem tudjuk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általad megjelölt terméket küldhessük. Amennyiben mégse tudjuk a kért terméket küldeni, igyekszünk felvenni veled a kapcsolatot és tájékoztatni a lehetséges alternatívákról.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13