Panzi GetWild Dog Adult Chicken & Apple konzerv

479Ft
A Panzi GetWild Dog Adult Chicken & Apple konzerv egy teljes értékű felnőtt kutyák számára készült eledel csirkével és almával. A csirke könnyen emészthető hús, kiváló állati fehérjeforrás, míg az alma természetes forrása az antioxidánsoknak. A válogatott alapanyagoknak köszönhetően minden olyan összetevőt tartalmaz, melyre kutyájának, mindennapi táplálkozása során szüksége van.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Összetétel: Hús és állati származékok (min. 4% csirke; min. 21% vegyeshús), alma (min. 4%), gabonafélék, ásványi anyagok.

Analitikai összetevők: nyersfehérje 6%, nyers olajok és zsírok 4%, nyershamu 2%, nyersrost 0,3%, nedvességtartalom 82%. Vitaminok és ásványi anyagok: A-vitamin: 1900NE/kg, D3-vitamin: 190NE/kg, E-vitamin: 10mg/kg, réz (rézszulfát pentahidrát): 1,4mg/kg, cink: 10mg/kg, mangán: 2mg/kg

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.