Nutracoat kapszula egészséges bőrért és fényes bundáért

Nutracoat kapszula egészséges bőrért és fényes bundáért

7 090Ft

A Nutravet termékek állatorvosok által lettek kifejlesztve a legjobb minőségű összetevőkből és csomagolásuk újrahasznosított anyagokból készül, amikor lehetséges. A Nutracoat kiegészítő állateledel kutyák és macskák részére az érzékeny, száraz bőr nyugtatására, a viszketés csökkentésére, a töredezett körmök erősítésére és a szervezet gyulladáscsökkentő folyamatainak támogatására. Az értékes Omega-3 kombinálva a d-Biotinnal és természetes Evitaminnal fontos tápanyagok az egészséges bőr és fényes bunda támogatására.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Alkalmazási útmutató: A kapszulák szájon át, egészben vagy széthúzva tartalmukat az eledelre szórva is adhatók. Macskáknak 1 db minden második nap, Kutyáknak napi mennyiség: 0-9 kg 1 db, 10-24 kg 2 db, 25-49 kg 3 db, 50 kg+ 4 db. Az ajánlott napi mennyiség állatorvosi javaslatra módosulhat. Az optimális eredmény elérése érdekében folyamatosan alkalmazza vagy az állatorvos javaslata szerint. 

Összetétel/kapszula: Összes omega-3 275 mg, EPA (eikozapentaénsav) 130 mg, DHA (dokozahexaénsav) 85 mg, d-Biotin 5 mg, D-alfa Tokoferol (természetes Evitamin) 10 mg. A kapszulák hal zselatinból készültek, nem tartalmaznak emlős állatokból származó zselatint.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.