JBL Oodinol Plus 250

2 890Ft
A JBL Oodinol (100 ml) egy gyógyszer Oodinium betegség ellen, édesvízben és tengervízben egyaránt használható.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

A 100 ml összesen 1500 liter akváriumvízre elegendő.

Akváriumi halak fátyolbetegsége (Piscinoodinium pillularis édesvízben, Amyloodinium ocellatum tengervízben) fertőzöttsége esetén. A beteg halak testén fehéres, sárgás vagy barnás bevonat („fátyol”) jelzi a parazitás fertőzöttséget. Ha a kopoltyú is súlyosabban fertőzött, a kopoltyúmozgás is élénkebbé válik. Általános tünet a tárgyaknak dörgölődzés és a halak sötétebb színe is.

Adagolás: Sósvízben: 1 csepp minden 1 liter akváriumvízre, 3 alkalommal, a kezelések között 24 óra szünetekkel. A kezelés után a víz legalább 30%-át cseréljük le. Édesvízben: 1 csepp 2 liter akváriumvízre. Egyébként mint a sósvíznél leírtak. Tengervízben javasolt berendezés nélküli karantén-akváriumban lefolytatni a kezelést. A kezelést a fentiek szerint végezzük, de a második és a harmadik kezelés előtt is cseréljük le a víz 50%-át. Édesvízben segíti a kezelést, ha 3-4 napra elsötétítjük a vizet. Az adagolást a karbonát-keménység függvényében változtassuk: 4 fok alatt a fenti adag 75%-át használjuk, 15 fok felett pedig másfélszeresét.

A készítmény rezet tartalmaz! Alacsonyabb rendű állatok (ízeltlábúak) medencéjében nem alkalmazható! Ne használjuk a lejárati idő után! Élelmiszertermelő állatokon ne alkalmazzuk.

Kapható kiszerelések: 100ml

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.