JBL NanoMix magas tápértékű mini granulátum

1 090Ft
NanoMix Alapeleség nano-akváriumban tartott halak részére. A JBL által kifejezetten a kis akváriumok számára kifejlesztett NANO-sorozat a nano-akváriumok szükségleteihez igazodik, és lehetővé teszi a bennlakó halak szakszerű és fajnak megfelelő ellátását.
JBL NanoMix magas tápértékű mini granulátum
60 ml
1 090Ft
18.2Ft / milliliter
Raktáron
Szállítás
2-3 munkanap
Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Habár a kis akváriumokban ugyanolyan biológiai törvényszerűségek érvényesek, mint a nagyobbakban, gondozásuk mégis különös figyelmet igényel. 

A kis vízmennyiség miatt nagyon gyorsan felborulhat az egyensúly, ezt a JBL NANO-sorozatok speciális vízkezelő szereinek és táplálék-fajtáinak segítségével el lehet kerülni.

NanoMix: magas tápértékű mini-granulátum. A granulátum egy része lesüllyed, egy része pedig a víz felszínén úszik, ezért minden vízrétegben élő hal megfelelően tud táplálkozni. A fontos összetevők kiegyensúlyozott kombinációja fehérjékből, zsírokból, szénhidrátokból, létfontosságú ásványi sókból és vitaminokból egészséges növekedést és megnövekedett ellenálló-képességet biztosít. Az apró halak a granulátumot szívesen fogyasztják, mert a darabkák formája megfelelő.

Etetési javaslat: naponta két-három alkalommal annyi eleséget adjunk a halaknak, amennyit néhány perc alatt meg tudnak enni.

Összetétel: növényi származékok, gabonák, hal és halszármazékok, kagylók és rákfélék, zöldségek, növényi fehérjekivonat, algák, olajok és zsírok

Adalékanyagok: színezékek, E 306 antioxidáns (természetes E-vitamin kivonat)

Vitamintartalom 1000 g-ban: A 25000 i.E., D3: 3000 i.E., E: 330 mg, C (stabil): 400 mg,

Minőségi elemzés: fehérje 40%, zsírtartalom 8%, nyersrost 3%, nyers hamu 8%

Térfogat: 0,06 l

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.