JBL Goldpearls (Click) Mini

1 990 1 891 Ft
KosárbaBetöltés alatt...
JBL GoldPearls mini Kistestű legyezőfarkú aranyhalak és más aranyhalfajok részére. Prémium főeleség. Tisztább víz. Könnyen adagolható. Süllyedő formula, mely segít az úszóhólyag problémák megelőzésében. Könnyen emészthető táplálék az ultra-finomra őrölt nyers összetevőknek köszönhetően. Tökéletes legyező farok és ép test a táplálék megnövelt proteintartalmának köszönhetően.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

10% búzacsíra és az értékes Omega 3 kiegyensúlyozott és egészséges növekedést biztosít a halaknak. Ha az etetést az útmutatónak megfelelően végzi, a táp nem teszi a vizet zavarossá. Ajánlott adagolás: Napi 1-2 alkalommal. Csak annyi eleséget szórjon a vízbe, amennyit a halak néhány percen belül elfogyasztanak. A fiatal halak napi 3-4 etetést igényelnek.Összetétel: növényi származékok, hal és halszármazékok, kagylók és rákfélék, növények, alga, gabonák.

Vitaminok (1000 g-ban): A: 25000 NE, D3: 2000 NE, E: 300 mg, C (szilárd): 200 mg, Inozit: 750 mg.

Adalékanyagok: színezékek, antioxidáns E-306 (természetes E vitamin kivonat).

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.