Hikari Cichlid Staple Mini | Pellet haltáp kisebb sügérek és trópusi díszhalak számára

Hikari Cichlid Staple Mini

1 890Ft
A Hikari Cichlid Staple Mini (S) egy ízletes pellet haltáp kisebb sügérek és trópusi halak számára. Kiegyensúlyozott táplálást, egészséges növekedést, jó emésztést biztosít. 3-3,4 mm-es szemcsemérettel és nélkülözhetetlen tápanyagokkal a halak egészségének megőrzéséhez. Stabilizált C-vitamin tartalma erősíti az immunrendszert. Különleges színerősítő adalékokat tartalmaz, amely kiváló a legtöbb sügér fajnak és számos más trópusi halfajnak is. A megfelelő dózisokban alkalmazott, újonnan felfedezett adalékanyagok biztosítják, hogy halai élettel teltek és ragyogó színűek legyenek. Vízfelszínen lebegő pellet, így nem homályosítja a vizet.
Hikari Cichlid Staple Mini | Pellet haltáp kisebb sügérek és trópusi díszhalak számára
250 gSzemcseméret: 3-3,4 mm
1 890Ft
7.56Ft / gramm
Raktáron
Szállítás
1-2 munkanap
Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

A Hikari Cichlid Staple Mini (S) egy mindennapi prémium díszhaleleség Japánból akváriumi sügérfélék, és más igényes díszhalak etetéséhez. Teljes értékű eleség nagyon jól emészthető természetes összetevőkből. Etetésével halaink hosszú és egészséges életet élhetnek. 57 grammos kiszerelésben kapható.

Szemcseméret: 3-3,4 mm

Összetevők: fehér halliszt, búzaliszt, búzacsíra-őrlemény, szárított sörélesztő. szójaőrlemény, szárított lucernaliszt, vitaminok és ásványi anyagok

Etetési útmutató: Napi 2-3 alkalommal, annyi mennyiséget adjon, amennyit a halak perceken belül elfogyasztanak.

Kapható kiszerelések:

  • 57 g
  • 250 g

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.