Hikari Cichlid Staple Baby színerősítő pellet haltáp növendék trópusi díszhalaknak

Hikari Cichlid Staple Baby

750Ft
A Hikari Cichlid Staple Baby (SS) egy pellet haltáp kisebb sügérek és trópusi halak növendék egyedei számára. Kiegyensúlyozott táplálást, egészséges növekedést, jó emésztést biztosít. 1,7-2,0 mm-es szemcsemérettel és nélkülözhetetlen tápanyagokkal a halak egészségének megőrzéséhez. Stabilizált C-vitamin tartalma erősíti az immunrendszert. Különleges színerősítő adalékokat tartalmaz, amely kiváló a legtöbb sügér fajnak és számos más trópusi halfajnak is. A megfelelő dózisokban alkalmazott, újonnan felfedezett adalékanyagok biztosítják, hogy halai élettel teltek és ragyogó színűek legyenek. Vízfelszínen lebegő pellet, így nem homályosítja a vizet.
Hikari Cichlid Staple Baby színerősítő pellet haltáp növendék trópusi díszhalaknak
57 gSzemcseméret: 1,7-2,0 mm
750Ft
13.2Ft / gramm
Jelenleg nem elérhető
Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

A Hikari Cichlid Staple Baby (SS) egy mindennapi prémium díszhaleleség Japánból akváriumi sügérfélék, és más igényes díszhalak növendék egyedei részére. Teljes értékű eleség nagyon jól emészthető természetes összetevőkből. Etetésével halaink hosszú és egészséges életet élhetnek. A növendékhalak intenzívebb növekedését nagyban elősegíti. 57 grammos kiszerelésben kapható.

Szemcseméret: 1,7-2,0 mm

Összetétel: gabonafélék, hal és származékai, zöldség, puhatestűek és rákfélék, növényi koncentrátum kivonat, növényi származékok, algák, élesztő, ásványi anyagok

Elemzés:

  • fehérjék 35%,
  • zsírok 6%,
  • rost 2,5%,
  • hamu 10,7%,
  • foszfor 0,9%.

Adalékanyagok:

  • A-vitamin 5800 IU/kg,
  • D3-vitamin 1100 IU/kg,
  • E-vitamin 99 mg/kg,
  • C-vitamin (stabilizált) 100 mg/kg.

Etetési útmutató: Napi 2-3 alkalommal, annyi mennyiséget adjon, amelyet a halak perceken belül elfogyasztanak.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.