Friskies Cat Indoor szárazeledel lakásban tartott macskáknak

Friskies Cat Indoor szárazeledel lakásban tartott macskáknak

7 890Ft
Friskies Indoor Csirkével és hozzáadott kerti zöldségekkel. Kifejezetten lakásban tartott macskák számára kifejlesztve.

Termékvariánsok betöltése...

Napi etetési mennyiség és költség

Friskies Cat Indoor szárazeledel lakásban tartott macskáknak

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Friskies Cat száraz macskaeledelek

A Friskies Indoor ízletes és 100%-ig teljes értékű állateledel, mely segít a szőrlabda képződés kialakulásának csökkentésében és hozzáadott kerti zöldségeket tartalmaz, melyet a macskák imádnak rágcsálni.

A csirkével, zöldségekkel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és hozzáadott kerti zöldségekkel készült Friskies Indoor támogatja a lakásban tartott macskája egészségét, vitalitását és boldogságát és segíti kedvencét, hogy minden nap örömöt és meglepetést szerezzen Önnek.

A Friskies Indoor csirkével macskatáp főbb jellemzői: 

  • Szőrlabda képződés csökkentése: rostokat tartalmaz, melyek segítenek a szőrlabda képződés csökkentésében.
  • Súlykontroll: kiegyensúlyozott energia bevitel.
  • A macskaalom kellemetlen szagának csökkentése: cikóriát tartalmaz, mely segít csökkenteni az alom kellemetlen szagát.

Összetétel: Gabonafélék, hús és állati származékok (10%*), növényi fehérjekivonatok, növényi eredetű származékok (0,2% szárított petrezselyem, mely 1% petrezselyemnek felel meg), olajok és zsírok, zöldségek (2% szárított cikória és 0,2% szárított borsó, mely 1% borsónak felel meg), ásványi anyagok, élesztők.

* 20% rehidratált hús és állati származéknak felel meg, minimum 4% csirkével.

Adalékanyagok - Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: NE/kg: Vit. A: 15 000; Vit D3: 1 250; mg/kg: Vas-szulfát monohidrát: 170; vízmentes kalcium-jodát: 2,8; réz-szulfát pentahidrát: 42; mangán-szulfát monohidrát: 18; cink-szulfát monohidrát: 210; nátrium-szelenit: 0,28. Színezéket és antioxidánsokat tartalmaz. Analitikai összetevők: fehérje: 30.0%, zsírtartalom: 10.0%, nyershamu: 7.0%, nyersrost: 5.5%

Etetési útmutató:

Az etetési útmutatóban szereplő mennyiségek mérsékelt aktivitású macskák igényeinek felelnek meg, normál környezeti hőmérséklet mellett. Eltérő egyedi igények esetén módosítsa az etetési mennyiséget annak érdekében, hogy macskája megőrizze egsészséges testsúlyát.

Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé. A megfelelő mennyiségű vízfogyasztás a mindennapi egészséges táplálkozás része.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.