1 vélemény és 1 kérdőíves értékelés alapján

FitActive füstölt sonkás és vörösáfonyás dentastix rudak kutyáknak

1 790Ft
FitActive Dental Care Snack füstölt sonkás és vörösáfonyás dentastix jutalomfalat rudak kutyák részére. Hipoallergén. Csirkére és halra allergiás kutyáknak is adható. GMO free! Vitaminokban, hasznos összetevőkben gazdag jutifalat. Ezekkel a különleges harapnivalókkal igazán könnyen jutalmazhatjuk, ajándékozhatjuk kedvencünket, buzdítva őt a tanulásra. A nevelés, vagy kiképzés hatékonyságát igen erősen fokozza, ha az állatot megfelelően motiváljuk, a feladatok elvégzése után a számára legnagyobb örömet nyújtó falatokkal díjazzuk.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Már megjelent a rossz szájszag? A szájhigiénia kedvenceinknél is kiemelten fontos! Az elfogyasztott táp részecskéiből és a szájban normálisan is megtalálható baktériumokból a fogíny mentén felrakódás, vagyis plakk képződik. Amennyiben ezt a plakkot nem távolítjuk el, belőle a nyálban található ásványi anyagok lerakódásával fogkő képződhet. A fogkő irritálja az ínyt, aminek következménye a fogíny gyulladása lesz. Kezdetben ezt az íny szélének kivörösödése jelzi, amelyet rossz szájszag kísér.

Nem mindegy mivel ápolod kedvenced fogait! A magyar Panzi által gyártott termékek sorában megtalálhatod a különböző FitActive Dental Care "Dentastix" rágórudakat is, amelyek jó ízük okán egyben igen nagy népszerűségnek örvendenek a hazai kutyák körében :)

FitActive Dentastix rágórudak kutyáknak a szájhigiéniáért

Részletes termékinformációk

Magyar temék.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Vásárlóink válaszolták a termék értékelő kérdőívre (1)


Először vásároltál ebből a jutalomfalatból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Ezt az ízt először de másikat már vettem.

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad ezt a jutalomfalatot kutyádnak?

Hipoallergént kerestem és ezt ajánlotta. Sajnos abból kevés a választék.

Milyen fajtájú és életkorú kutyának adod?

Japán Akita 3 éves

Milyen célból vetted a terméket? Esetleg nevelési, jutalmazási eszközként? Van valamilyen különleges dolog, netán trükk, amelyet ezen jutalomfalat segítségével tanítottál, vagy próbálsz megtanítani kutyádnak?

Jutalmazásnak.

Milyen esetekben, illetve mennyit adsz belőle a kutyádnak?

Max egyet egy nap.

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten a FitActive füstölt sonkás és vörösáfonyás dentastix rudak kutyáknak mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

Nagyon nincs választék a hipoallergén dentastixből. Íz meg kíváncsiság, hogy tetszik e a kutyámnak.

Van-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amely behatárolja, hogy mivel táplálhatod, így milyen összetevőket tartalmazó jutalomfalatot vehetsz a számára? Ha igen, akkor ez a jutalomfalat megfelelő-e neki?

Hipoallergént kell neki adni, allergia miatt. Ezt találtam csak.

Érzékszervi megfigyelés alapján milyennek találod a FitActive füstölt sonkás és vörösáfonyás dentastix rudak kutyáknak állagát, frissességét, illatát?

Jó és nem büdös.

Hogy látod, ízlik a FitActive füstölt sonkás és vörösáfonyás dentastix rudak kutyáknak a kutyádnak?

Nagyon

Mennyire vagy elégedett a FitActive füstölt sonkás és vörösáfonyás dentastix rudak kutyáknak csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - adagolási táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

Tetszik hogy kis vödörben van és lezárható.

Vásárolsz-e majd újra ebből a jutalomfalatból, ha elfogy? Ha nem, miért nem, illetve milyen más jutalomfalat kipróbálását tervezed helyette?

Igen biztos fogok még venni

Enci0920
Korábbi vásárló