Fiproxil Spot-On macskáknak

3 190Ft
KosárbaBetöltés alatt...

A Fiproxil Spot-On rácsepegtető oldat macskáknak alkalmas bolha és kullancs okozta fertőzés gyógykezelésére és megelőzésére. Azonnali hatás, hosszú ideig hatékony.

A Fiproxil Spot On bolha- és kullancsirtó csepp a bolhák ellen a macskáknál 5 hétig hatékony. A kullancsok ellen pedig 2-3 hétig védi cicánkat. Tehát megelőzésként elegendő havonta egyszer kezelni állatunkat.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

A Fiproxil Spot On bolha- és kullancsirtó csepp bolhák (Ctenocephalides spp.) és kullancsok (Rhipicephalus  spp., Dermacentor spp., lxodes spp.) okozta fertőzés gyógykezelésére és megelőzésére. A készítmény alkalmas továbbá Trichodectes canis, Heteroduxus spiniger (Európában nem honos), Linognathus setosus (tetvek), Cheyletiella spp.(ragadozó atkák), elleni védekezésre és bolha okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) kezelésére és megelőzésére. Segítséget nyújt a (Otodectes cynotis és a Sarcoptes scabiei varietas canis) rühatkák által okozott fertőzöttség leküzdésében. 

Alkalmazási útmutató:

Tartsuk a tubust a hegyével felfelé, majd csavarjuk le a kupakot. A gerinc- vonal mentén, a lapockák között. hajtsuk szét a szőrt, hogy a bőr láthatóvá váljék. Helyezzük a tubus hegyét közvetlenül a bőrre és nyomjuk meg a tubus hasát többször. Lehetőleg két helyre és csak oda applikáljuk a készítményt, ahonnan azt az állat nem tudja lenyalogatni. El kell kerülni, hogy a készítmény az állat szemébe vagy szájába jusson. Alkalmazása előtt és után 48 órával ne fürdesse meg, ne engedje vízben úszni, megázni kedvencét.
A rácsöpögtetés után 48 órával már "vízálló", a vízzel történő érintkezés (pl. úszás) nem rövidíti meg a készítmény hatásidejét. 

A Fiproxil Spot On bolha- és kullancsirtó csepp a bolhák ellen a kutyáknál 8 hétig, a macskáknál 5 hétig hatékony. A kullancsok ellen a kutyákat 4 hétig, a macskákat 2-3 hétig védi. Tehát megelőzésként elegendő havonta egyszer kezelni állatunkat.

Biztonságosan használható a macskák és a különféle méretű kutyák kezelésére, hogy mentesítsük őket a bolha- és kullancsproblémáktól.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.