Dog Vital sampon rövid szőrű kutyának

Dog Vital sampon rövid szőrű kutyának

1 590Ft
A kutyáknak kialakított, speciális összetételű és kiegyensúlyozott pH értékű, érzékeny bőrt kímélő, tápláló sampon. A kellő tisztító hatás mellett hidratálja az érzékeny bőrt, bevonó, dezodoráló, nyugtató hatású. Csökkenti az irritációt és a viszketést, tisztítja és regenerálja a károsodott bőrt.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS MÓDJA

A sampon testhőmérsékletű csapvízzel hígítandó. Kutyáknak 10 testtömeg-kilogrammonként 15 ml sampont használjon. Ezt hígítsa úgy, hogy a fürdéshez szükséges sampon mennyiségét öntse 0,5 liter vízbe, a nagyobb testű kutyák részére 40-70 ml-t öntsön 1,5 liter vízbe. A kutya szőrét ezzel dörzsölje be. Végül langyos vízzel jól mossa le a sampont.

FIGYELMEZTETÉSEK

Fürdetés előtt itassuk meg az állatokat, nehogy igyanak a samponos vízből. Vigyázzunk, hogy a fürdővíz a szemükbe, szájukba, fülükbe ne jusson. 

ELLENJAVALLATOK, MELLÉKHATÁSOK

Nem ismeretesek.

A KÉSZÍTMÉNY ÖSSZETÉTELE

Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Hydrolyzed collagen, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Orange peel oil, Propylene glycol, Sodium Chloride, Sodium Laureth Sulfate, Tocopherol (Vitamin E)
 

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13