Dog Vital nyugtató sampon kutyának

Dog Vital nyugtató sampon kutyának

1 590Ft
Az érzékeny bőrű kutyák részére kifejlesztett, speciális összetételű, kímélő, bőrnyugtató készítmény. Előnyös kombinációban tartalmaz természetes eredetű hidratáló, védő, nyugtató, dezodoráló levendula és mandarin kivonatokat. A kellő tisztító hatás mellett hidratálja az érzékeny bőrt, bevonó, dezodoráló, nyugtató hatású. Csökkenti az irritációt és a viszketést, tisztítja és regenerálja a károsodott bőrt.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS MÓDJA

A sampon testhőmérsékletű csapvízzel hígítandó. Kutyáknak 10 testtömeg-kilogrammonként 15 ml sampont használjon. Ezt hígítsa úgy, hogy a fürdéshez szükséges sampon mennyiségét öntse 0,5 liter vízbe, a nagyobb testű kutyák részére 40-70 ml-t öntsön 1,5 liter vízbe. A kutya szőrét ezzel dörzsölje be. Végül langyos vízzel jól mossa le a sampont.

ELLENJAVALLATOK, MELLÉKHATÁSOK: Nem ismeretesek.

FIGYELMEZTETÉSEK

Fürdetés előtt itassuk meg az állatokat, nehogy igyanak a samponos vízből. Vigyázzunk, hogy a fürdővíz a szemükbe, szájukba, fülükbe ne jusson.  

A KÉSZÍTMÉNY ÖSSZETÉTELE

Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Citrus reticulata (mandarin) oil, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Lavandula latifolia herb oil, Lavandula fragrance, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Propylene glycol, Sodium Chloride, Sodium Laureth Sulfate

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.