Canvit Natural Line Spirulina (mikroalga)

2 690Ft
A szerves kék-zöld édesvízi alga SPIRULINA egy természetes fehérje (60-70%), aminosav, ásványi anyag, vas és B-,D-,E-,K-vitamin forrás. Kitűnő, könnyen emészthető koncentrált tápanyagokat tartalmaz, melyeknek köszönhetően a Superfoods kategóriába soroljuk. A Spirulina pozitív hatást gyakorol az egész szervezetre, segít megőrizni az életerőt, és támogatja a védekezőképességet. A kutya vagy macska kitűnő erőnlétének megőrzése érdekében mindennapi használata javallott. Különösen hatásos sportoló és stresszes kutyák számára. Ez a por állagú étrend-kiegészítő BARF módszerrel (nyers hússal) táplált állatoknak is ajánlott.
Canvit Natural Line Spirulina (mikroalga)
150 g
2 690Ft
17.9Ft / gramm
Szállítás
2-7 munkanap
Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Figyelmeztetés: A fehér illetve a blue merle színű kutyáknál előfordulhat a szőrzet elszíneződése, ami nem kívánatos egyes kutyakiállításokon résztvevő egyedeknél.

Összetétel: 100% Spirulina Platensis

Tápérték: nyerrost 12,25%, zsír 5,62%, nyersfehérje 67,98%, ásványi anyagok 8,39%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.