Aqua Medic halcsapda üvegajtóval, rögzítő tapadókorongokkal

30 090Ft
Ingyenes kiszállítás

Legyen szó akár beteg, akár társait fenyegető agresszív halról az Aqua Medic halcsapdával (fish trap) biztosan nagyobb eséllyel indulunk a kifogásukra, mint a hagyományos hálós módszerrel. Az Aqua Medic halcsapda üvegajtóval szerelt, alján súllyal, valamint az akvárium üvegfalára rögzítéséhez használható 3 db gumi tapadókorongot is tartalmaz a készlet. Az átlátszó halcsapda méretei: 27.5 cm hosszú, 17 cm széles, 17 cm magas

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A 27.5 cm hosszú, 17 cm széles és 17 cm magas átlátszó csapda bejáratát egy kis műanyag retesz tartja nyitott állapotban, amit távolról (akár a szoba másik végéből), egy damil segítségével lehet kioldani. A retesz kioldását követően az üvegből készült ajtó súlyának köszönhetően villámgyorsan lezár, így még a fürgébb halak sem tudnak elmenekülni.

A csapda csalival való megtöltésében egy rúd formájú adagoló henger segít.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.