Animonda Vom Feinsten Deluxe Grain-Free

1 590Ft
A Animonda Vom Feinsten Deluxe Grainfree egy gabona- & gluténmentes száraztáp allergiára hajlamos, felnőtt macskáknak, vitamin-hatóanyag-komplexszel, könnyű szárnyassal & természetes növényi rostokkal, hozzájárul a csillogó szőrzet meglétéhez.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az Animonda vom Feinsten Deluxe Adult Grain-free összetétele az érzékeny, eledelintoleranciára és allergiára hajlamos állatok speciális táplálkozási igényeinek figyelembe vételével került kialakításra. Így azután ízletes krokettjei teljességgel gabonamentesek. Ehelyett energiaszállítóként a könnyen emészthető szárnyashús és a gluténmentes burgonya szolgál. Kitűnően emészthető kombináció, amely értékes fehérjékkel látja el macskáját.

Az általános jó közérzet és a szervezet saját ellenállóképességének növelése érdekében ez a prémium száraztáp speciális vitamin-hatóanyag-komplexszel készül. Telítetlen omega-3 és omega-6 zsírsavak támogatják a bőr egészségét és a szép, csillogó szőrzet meglétét. Emellett természetes növényi rostok szabályozzák a bélműködést, és egyúttal igyekeznek ellene hatni, hogy az emésztőrendszerben szőrlabdák alakuljanak ki. Az eledel teljes értékű receptúrája ezen kívül azt is figyelembe veszi, hogy sok macska hajlamos húgyúti megbetegedésekre, ami ellen a száraztáp megfelelően kialakított ásványi anyag-tartalmával lép fel. Mindennek köszönhetően kedvence mindenféle szempontból deluxe ellátásban részesül!

Az Animonda vom Feinsten Deluxe Adult Grain-Free főbb jellemzői:

  • Jól tolerálható száraztáp érzékeny felnőtt macskáknak
  • Gabona- & gluténmentes: burgonyával és szárnyassal, allergiára vagy intoleranciára hajlamos, érzékeny macskák számára is alkalmas
  • Vitamin-mix: speciális vitamin-hatóanyag-komplex támogatja az immunrendszert
  • Csillogó szőrzet: értékes telítetlen omega-3 és omega-6 zsírsavakat tartalmaz
  • Természetes növényi rostokkal: bélszabályozó hatást tudnak kifejteni és a szőrlabdaképződés ellen hatnak
  • Egészséges húgyutak: receptúrája csökkentheti a húgyúti megbetegedések kockázatát
  • Könnyen emészthető: jól emészthető kompozíció könnyű szárnyashússal
  • Magas elfogadási arány: ízletes krokettek

Összetevők: Szárnyashúsliszt, kukoricakeményítő, szárnyaszsír, marhazsír, hidrolizált szárnyasfehérje, szárnyasmáj, répa-apríték, élesztő, halolaj, egész tojás (szárított), cellulózrost, cikóriarost, kalcium-karbonát, nátrium-klorid, yucca schidigera

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin (15.000 NE/kg), D3-vitamin (1.500 NE/kg), C-vitamin (150 mg/kg), L-karnitin (1.000 mg/kg), réz [E4] (4,5 mg/kg), cink [E6] (60 mg/kg), szelén [E8] (0,15 mg/kg), jód [E2] (1,6 mg/kg)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.