Könnyfolt eltávolító táplálékkiegészítő

Angels' Eyes könnyfolt eltávolító kutyáknak

8 390Ft
Az Angels' Eyes Natural egy könnyfolt-eltávolító táplálék-kiegészítő elsősorban kutyák részére, de macskák számára is megfelelő. Úgy hat, hogy már a szervezetben megköti azokat az anyagokat melyek az elszíneződést okozzák, így azok nem tudják elszínezni a szőrzetet a szem alatt. Kizárólag természetes összetevőkből készült. Különösen ízletes.
Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Az Angels Eyes táplálékkiegészítő megszünteti a kutyusok szeme alatti barnás elszíneződést, továbbá a szakálszőrzet elszíneződését. Nem tartalmaz szóját, gabonát, gabonaszármazékokat, mesterséges összetevőket.

Az összes fajtának tökéletes megoldás a csivavától a bernáthegyiig, de különösen ajánlott: Bischon Frisé, Chihuahua, Coton de Tulear, Havanese, Lhasa Apso, Máltai Selyemkutya (Maltese), Uszkár (Poodle), Shih Tzu, Westie (Wetsthighland White Terrier) fajtáknak, valamint egyéb világos színű kutyák számára. Természetes hatóanyagú készítmény.

Hatásmechanizmus

Úgy hat, hogy már a szervezetben megköti azokat az anyagokat melyek az elszíneződést okozzák, így azok nem tudják elszínezni a szőrzetet a kutyusok szeme alatt.

A barnás elszíneződés azért jön létre, mert a kifolyó könny a szőrön nagyon jó táptalaja a különféle fakultatív (tehát normális mennyiségben megbetegedést nem okozó) baktériumoknak, amelyek ott, a könnyes szőrben megtapadva „élik az életüket”, és ennek következményeként az anyagcseretermékeik színezik barnásra/sárgásra a szőrt. (A sötét színű kutyáknak is, de náluk nem lesz látható.) A gyakran könnyező fajtáknak amúgy mindig egy kicsit gyulladt a szeme, így tehát már eleve lesz a kifolyó könnyükben is baktérium, bármennyire is tisztán tartják a szeme körüli területet.

Az Angel's Eyes-ben két erősen gyulladáscsökkentő, és antibakteriális hatású gyógynövény található, a tőzegáfonya és az orvosi zilisz. Ezek a szervezetbe kerülve „belülről” csökkentik a baktériumok számát a könnyben, illetve a könnyel – és egyébként más testnedvekkel is – kiválasztódva a bacik szőrön való megtapadását is korlátozzák.

Használati utasítás

FONTOS! – a szer adása után is ugyanúgy kell törölgetni a szem körüli területet, mert ha elhanyagolják, akkor egy idő után meg fognak ott ismét tapadni a bacik. Ebben a termékben nincs antibiotikum, tehát elpusztítani nem tudja a bacikat, csak a számukat csökkenteni, de ez csak akkor lesz hatásos és tartós, ha mellette tisztán is tartják az adott területen a szőrt. 

A már meglévő barnás elszíneződést nem tünteti el, tehát elsősorban az újonnan kinövő szőrt védi az elszíneződéstől, „fehérítő” hatása nincs.

Amennyiben az Angels’ Eyes Natural táplálék kiegészítő adagolását megszűnteti, a könnyfoltok újra megjelennek, ezért javasoljuk az elszíneződésre hajlamos fajtáknál az Angels’ Eyes hosszú távú adagolását. Rendszeres alkalmazása is biztonságos, nem okoz mellékhatásokat. 

Adagolás

Az első három hónapban szórja a kutyájának előírt mennyiséget annak száraz vagy konzerveledelére:

  • Kölyökkutyáknak (3 hónapos kortól): 1/8-ad teáskanyálnyi naponta
  • Felnőtt kutyáknak 1-7 kg testsúly között: 1/4-ed teáskanyálnyi naponta
  • Felnőtt kutyáknak 7-23 kg testsúly között: 1/2-ed teáskanyálnyi naponta
  • Felnőtt kutyáknak 23 kg és afeletti testsúly esetén: 1 teáskanyálnyi naponta

Az elszíneződések javulása már az első havi adagolás után láthatóan csökkennek. Három hónap után adja hetente 4 alkalommal a napi mennyiséget, majd hat hónap után hetente 2 alkalommal.

Figyelmeztetések

  • 2 hónaposnál fiatalabb kölyökkutyáknak nem ajánlott a termék.
  • Vemhesség és szoptatás időszakában javasolt a termék használatának felfüggesztése.
  • Gyermekek elől elzárva tárolandó!
  • Kizárólag állatokon alkalmazható.
  • Túladagolás esetén azonnal forduljon orvoshoz.
  • Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Összetevők: édesburgonya, barna rizs

Aromaanyagok: tőzegáfonya (Vaccinium Macrocarpon), orvosi ziliz (Althaea Officinalis) gyökér

Kapható kiszerelések: 75 g

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.